Bu işi yapana 3 bin lira maaş verecekler!

Osmaniye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İşkur), İzmir Çiğli'de faaliyet gösteren Çamaltı Tuz İşletmesi'nde aylık 3 bin lira ücretle çalıştırılacak personel temini için başvuruları almaya başladı.

Bu işi yapana 3 bin lira maaş verecekler!
Bu işi yapana 3 bin lira maaş verecekler!
GİRİŞ 09.08.2018 11:42 GÜNCELLEME 09.08.2018 11:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İzmir Çiğli'de faaliyet gösteren Çamaltı Tuz İşletmesi'ne personel temini için başvurular alınmaya başlandı. Emekliler de dahil 18 yaşını doldurmuş herkesin başvurabileceği iş için yapılacak mülakatlar, 14 Ağustos tarihinde saat 10.00'da İşkur Kadirli Hizmet Merkezi'nde; öğleden sonra saat 14.00'te ise Osmaniye İşkur hizmet binasında başlayacak. Yaklaşık 3 bin lira ücret alacak işçilerin 3 öğün yemekleri ile yatakhane masrafları iş yeri tarafından karşılanacak.

Osmaniye İşkur İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, "Tuz toplama işinde 11 saat çalışacak işçiler günlük 100 lira; 9.5 saat çalışacak işçiler ise 86 lira ücret alacak. Bu ücretlere asgari geçim indirimi de dahil edilecek. Ayrıca işçilerin sigortaları da işveren tarafından yatırılacak."

 

 

İl Müdürü Altunkaynak, kent dışına çıkabilecek iş arayan vatandaşları, söz konusu işe başvurmaları için davet etti.

YORUMLAR 4
  • hehe 5 yıl önce Şikayet Et
    Bak iskur devletin kurumu bile 11. Saat calistiriyor gelde emekli olanakadar buyle calis
    Cevapla
  • Mustafa çoban 5 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayin gunde 5 saat çalistirması lazimdi
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    dün burda haber bülteninde 16 yıldır iş bulamayan bir CHP üyesinin koltuğu CHP binaının önüne çekerek eylem yaptığı yazıyordu.aha işte 3 bin aylıkla iş,müracaat etsin çaşıssın bakalım görelim. ama böyle işlere tenezzül etmez beyfendi,koltuk işi arıyor çünki.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    bu çalışma saatleri normal mi sayın çalışma bakanı türkiyenin her yerinde işçiler mesai üçreti olmadan 10 saat çalıştırılıyor lütfen ilgililergörevini yapsın yasa niçin var
    Cevapla