İtalya'nın en büyük bankasından Türkiye kararı

UniCredit CFO`su, "Yapı Kredi çok iyi bir banka, uzun vade için Türkiye`deyiz" açıklamasında bulundu.

İtalya'nın en büyük bankasından Türkiye kararı
İtalya'nın en büyük bankasından Türkiye kararı
GİRİŞ 07.08.2018 12:23 GÜNCELLEME 07.08.2018 12:25
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Yapı Kredi'nin ana ortaklarından İtalya'nın en büyük bankası UniCredit'in CFO'su Yapı Kredi'nin çok iyi bir banka olduğunu ve "uzun vade için Türkiye'de olduklarını" belirtti.

KÂRI YÜZDE 13 DÜŞTÜ

Yapı Kredi'nin ana ortaklarından İtalya'nın en büyük bankası UniCredit yüksek giderler ve karşılıklar nedeniyle ikinci çeyrekte yüzde 13.3 düşüşle 1.02 milyar euro net kâr etti.

Analistler bilançosunu bu sabah açıklayan UniCredit'in ikinci çeyrekte 975 milyon euro net kâr açıklamasını bekliyorlardı.

UniCredit ayrıca ikinci çeyrekte 4.9 milyar euro gelir, 2.7 milyar euro ise net faiz geliri açıkladı.

YORUMLAR 22
  • demirbey 5 yıl önce Şikayet Et
    ilginç yapkredi bi yahudi bankası neden şaşırmadım acaba
    Cevapla
  • muzdarip 5 yıl önce Şikayet Et
    sizin net kâr diye açıkladığınız milletin çarpılan paraları. zehir zıkkım olsun inşallah batarsınız.
    Cevapla
  • halil 5 yıl önce Şikayet Et
    dolari 3 tl sapitliyelim..kur artisi olmasin..yerli parayla ulkeler alisveris yapsin...herulkenin parasinin degeri 1 tl.olsun..
    Cevapla
  • ıslak jöle 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı hemen ekonomi bakanı yapın.hiç kimsenin düşünemediğini bulmuş.yuppii
    Cevapla
  • Ezd18 5 yıl önce Şikayet Et
    He sonra iran gibi kara borsada dolar patlasin
    Cevapla
  • yz66 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin ve onun kuklası Fetönün en çok yaptığı şey psikolojiyi bozmaktır. Dolar ne olmuş ne bitmiş peşine düşmemek lazım. Biz üretmeye devam etmeliyiz, tasarruf etmeliyiz, her elimiz geçeni harcamamalıyız, mutlaka tasarruf, ayrıca ithal ürünlerden cep telefonu değiştirmekten vazgeçmeliyiz, evmizi topla ayakkabı giysi ile doldurmamalıyız, gıdada ısraf etmemeliyiz, üretilen gıdanın 1/3 çöpe gidiyor, faizli kredi, kkartından uzak durmalıyız. toplu taşımdan yararlanmalıyız. Başta ben bunu yaparsak kanaat edersek zengiz oluruz.lüks ve marka takıntısından kurtulmalıyız. Bunları yaparsak dolar kaç olursa olsun.
    Cevapla
  • mantıklı olun 5 yıl önce Şikayet Et
    bunları çok güzel demişssinde tek bunlarla olan birşey değil işte olay,dolar senin paranın 1 e 5 i değil mi şuanda? sen dediğin bu tasarrufları yaparken adamlar dolar euroyla senin ülkendeki bu bahsettiğin senin tasarruf ettiğin şeyleri tüketip bitiriyorlar sen ne tasarrufundan bahsediyorsun şimdi burda kardeşim?
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru tespitler.
    Cevapla
  • Y66 5 yıl önce Şikayet Et
    Hem Cumhurbaşkanımızın oğluna iftira atıyorlar, ardından bide italya'ya goriş yasağı koyuyorlar, bide utanmadan başları finansal-para anlamında sıkışınca soluğu Türkiye'de almaya çalışıyorlar. Yetmedi: interpol kırmızı bültenle aradığımız terörist "yanlışlıkla" yakaladıkları için kanuna aykırı biçimde bide salı vermezlermi? Bu nasıl oluyor şimdi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle