Erdoğan'dan milyonlarca emekliye müjde!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 400 projeyi içeren 100 günlük eylem planını kamuoyuna açıkladı. Erdoğan emeklilerin ikramiyelerinin kurban bayramı öncesi hesaplarına yatacağını söyledi.

GİRİŞ 03.08.2018 16:34 GÜNCELLEME 03.08.2018 17:07
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Başkan Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda, Cumhurbaşkanlığı ile 16 Bakanlığın önümüzdeki 100 gün içinde gerçekleştireceği icraatları tanıttı.

İKRAMİYELER BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK

 

 

Bunu bizden önceki iktidarlar ne yazık ki işçisinden memurundan kesmişti, almıştı. Ya devlet memuruna borçlu olur mu? işte olmuştu. Ve bunları biz çok kısa zamanda ödemelerini yaptık ve memurumuza işçimize hamdolsun devletin borcu kalmadı. Kadınlar, çocuklar, yaşlılar, engelliler, öğrenciler, işsizler, şehit yakınları, gaziler başta olmak üzere sosyal destek projeleri uyguluyoruz. Emeklilerimize ikinci ikramiyelerini inşallah kurban bayramı öncesi takdim ediyoruz.

YORUMLAR 48
  • Özlem 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaşa takılanlar için sorun yine çözülemiycekmi
    Cevapla
  • astsubay 5 yıl önce Şikayet Et
    9/2 başlama derecemiz ne oldu. .bu fazladan verilecek bi şey değildi haksızlığımızın giderilmesiydi.hala ses seda yok ama bizler bu hakkımızı versenizde vermesenizde bizler bu vatan için çoluk çocuğumuzla ölmeye devam edeceğiz...
    Cevapla
  • gercekler1299 5 yıl önce Şikayet Et
    eyt bekliyor gozu yasli 8 eylul1999 dan once ise girenlerin haklarını iade edin
    Cevapla
  • Eyt 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaşa takılanlar?
    Cevapla
  • hemşire 5 yıl önce Şikayet Et
    3600 ne oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle