Tesla sörf tahtası satışına başladı!

Elon Musk daha öncesinde şapka, alev silahı ve şekerleme satışı yaparak sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Şimdi de CEO’su olduğu Tesla markası altında sörf tahtası satışı yapmaya başladı. Sınırlı sayıda ve kişiye özel olarak üretilen 1500 dolarlık sörf tahtaları satışa sunulduğu gibi tükendi.

 Tesla sörf tahtası satışına başladı!
Tesla sörf tahtası satışına başladı!
GİRİŞ 30.07.2018 13:57 GÜNCELLEME 30.07.2018 13:59
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Elektrikli otomobil dönüşümünün öncüsü Tesla Motors, kendi alanının dışında bir ürünle karşımıza çıktı. Elon Musk, kurucusu ve CEO’su olduğu firmalar için daha öncesinde bu tarz farklı ürünleri satarak gelir elde etmişti. Musk’ın bu sefer satışa sunduğu ürün sınırlı sayıda üretilen ve kişiye özel olarak üretilen bir sörf tahtası oldu.

Tesla, satışa sunduğu özel tahtalarının üretimi için ünlü bir firma olan Lost Surfboards ile anlaştı. Tüm ürünlerinde olduğu gibi sörf tahtasında da yüksek kaliteli malzemeler kullanılıyor.

 

 

Sörf tahtasının üst kısmında karbon fiber malzeme kullanılıyor ve Model S, Model X, Model 3 araçlarının içine rahatlıkla sığabilecek şekilde tasarlanmış.

Her sipariş için özel olarak üretilen sörf tahtasının yalnızca 200 adet olacağı açıklandı. Piyasadaki muadillerine oranla yüksek bir fiyata sahip. 2-10 hafta arasında teslim edilecek olan sörf tahtalarının fiyatı 1,500 dolar olarak belirtiliyor. Tesla sörf tahtaları satışa sunulduğu gibi tükendi.

YORUMLAR 5
  • KAFAMA 5 yıl önce Şikayet Et
    bugüne kadar yaptığı hiç bir şey tutmayan doğru düzgün çalışmayan bir adam elon musk...
    Cevapla
  • vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamın şirketi tek başına uzaya uydu gönderiyor, Elektrikle çalışan otomobil, kamyon vs. yapan şirket bu adama ait. Daha bir sürü teknolojik üretim...Biz ülke olarak bu adamın yaptığını yapamıyoruz yavrucummm....
    Cevapla
  • marjinal 5 yıl önce Şikayet Et
    sen ne biliyorsun memur.anca sabah akşam işine git survivor izle uyu.
    Cevapla
  • tesla 5 yıl önce Şikayet Et
    ne diyon sen ya, adamin yaptigi teslanin fiyati halen 100.000 euronun uzerinde bilde konus kardes
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    zaten kişiye özeli üretiliyorsa piyasaya neden ve nasıl sürülüyor anlamadım???
    Cevapla