Amerikalı milyarder 1 milyon liralık yakıt aldı

Bir süredir Ege kıyılarında olan Amerikalı milyarder Sheldon Adelson'a ait lüks yat "Queen Miri" 1 milyon liralık yakıt aldı. Kuşadası Setur marinaya gelen Queen Miri isimli mega yat 250 bin litre yakıt aldı

Amerikalı milyarder 1 milyon liralık yakıt aldı
Amerikalı milyarder 1 milyon liralık yakıt aldı
GİRİŞ 30.07.2018 11:58 GÜNCELLEME 30.07.2018 11:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Otel, oyun, eğlence ve perakende şirketlerin sahibi milyarder iş adamı Amerikalı Sheldon Adelson'a ait olduğu belirtilen 92 metre uzunluğunda 14 metre genişliğindeki Marshall bayraklı mega yat,  Setur Marina dan  250 bin litre yakıta yaklaşık  1 milyon lira vererek ayrıldı.

 Asmira Petrol tarafından getirilen 8 tanker yakıtın ikmali, yata yaklaşık 6 saatte yapıldı. Yata ayrıca yiyecek ve içecek ikmali de gerçekleştirildi. Yatı, ilçede bulunan yerli ve yabancı turistler ilgiyle izleyip fotoğraf çektirdi.

 

 

Haftalık kirasının yaklaşık 10 milyon lira olduğu belirtilen yatta, 1 master, 2 vip, 7 çift, 8 twin olmak üzere toplam 18 kabinde 36 kişi konaklayabiliyor. Misafirlere kaliteli hizmet sunabilmek için yatta 36 kişilik mürettebat bulunuyor.

YORUMLAR 8
  • Selçuk 5 yıl önce Şikayet Et
    İndirimli Mazot alır tabi. Memleketin yanlış uygulamalarından biri. Kendi vatandaşına pahalı elin ensesi kalınına ucuz yakıt. Ayıp!!!
    Cevapla
  • Hakan Erzincan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kovsunlar bu adamı yahudi lobisinin en önemli adamlarından kudüse amerika elçiliğinin taşınmasını sağlayan adam trump ın akıl hocası nakit sağlayıcısı . Ateş seninle olsun david rockefeller gibi.
    Cevapla
  • konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    yat yakıtı neden bizimkinden daha ucuz.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Onlar zengin o yüzden.
    Cevapla
  • cahit57 5 yıl önce Şikayet Et
    Yatlar aldıkları yakıttan ötv alınmadığı için elin zengini bile dünyanın en pahalı akaryakıtı satılan ülkeme gelip benzin alıyor vay be!
    Cevapla
  • altan 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünya kumarhaneler kralı. Adi yahudi. Dünyayı ifsata döndüren ins-i şeytanlardan biridir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle