Devlette çalışan doktora 200 bin TL'ye kadar maaş

Devlette çalışan doktorların yaptıkları işlemler karşılığında uygulanan döner sermaye tavan sınırı kaldırıldı. Nitelikli doktorlara 200 bin TL'ye kadar maaş ödenecek.

Devlette çalışan doktora 200 bin TL'ye kadar maaş
Devlette çalışan doktora 200 bin TL'ye kadar maaş
GİRİŞ 23.07.2018 07:55 GÜNCELLEME 23.07.2018 07:55
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Düzenlemeyle devletten özele iyi hekim transferlerinin önüne geçilecek. Kanser cerrahisi, organ nakli, beyin cerrahisi, kalp ve damar cerrahisi gibi özellikli tedavileri veren doktorlar başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarını kapsayacak düzenlemeyle devlette görev yapan süper hekimlerin süper maaş alabilecek. Uygulamayla devlette çalışan ve en üst nitelikli operasyonları yapan doktorların 200 bin TL'ye kadar maaş almasına imkân sağlanacak. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla, Maliye Bakanlığı'nın da onayladığı düzenleme, TBMM'de yasalaşmasının ardından uygulamaya girecek.

YORUMLAR 107
  • Avukat 3 yıl önce Şikayet Et
    Onlar bu yollara 20 yıl hayvan gibi çalışarak geldiler ve hala çalışıyorlar bence az bile
    Cevapla
  • omurga cerrahisi 4 yıl önce Şikayet Et
    amerikaya göre çok çok az
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Doktora 200bin tl az 400bintl olsun ya nasıl olsa Türkiye Merkez Bankası para basıyor diğer memur ve emeklilerde açlıktan olsun yuuhhh ya
    Cevapla
  • doktor 4 yıl önce Şikayet Et
    az değilmi
    Cevapla
  • osmanlı tokadı 5 yıl önce Şikayet Et
    fazla bence makul olabilir
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Nerde adalet tamam ameliyata giren doktorları falan geçtim de normal muayene edip ilaç yazan hata bazen insanlara yanlış ilaç yazan doktorlar yanlış tedavi uygulayan doktorlara bu kadar para. Verilirmi egolari tavan yapmış çoğunun hastayı insan yerine koymuyorlar birde milyarlar kadar maaş alsınlar.
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim polk doktorlarına tabiki fazla orda işinde uzman doktor derken profesör doktorlar özele maaş fazla diye gittiği için devlete gelsinler diye yapılan bir şey sade maaşı 6000 TL olan polk doktoruna bu kadar parayı kimse vermez he ama yinede proflara da bu para çok fazla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle