Hazine-Maliye Bakanı Albayrak'tan ilk mesaj

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Rabb'im, yeni sistemin ve hükümetin, ülkemizi ve milletimizi 'Büyük ve Güçlü Türkiye' idealine ulaştırmasını nasip eylesin." ifadesini kullandı.

Hazine-Maliye Bakanı Albayrak'tan ilk mesaj
Hazine-Maliye Bakanı Albayrak'tan ilk mesaj
GİRİŞ 10.07.2018 09:49 GÜNCELLEME 10.07.2018 10:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Albayrak, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni sisteminde bizi bu göreve layık gören sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Rabb'im, yeni sistemin ve hükümetin, ülkemizi ve milletimizi 'Büyük ve Güçlü Türkiye' idealine ulaştırmasını nasip eylesin, bizi milletimize karşı mahcup etmesin." ifadelerini kullandı.

Yeni kabineye başarı dileğinde bulunan eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bakanlığın merkez ve taşra teşkilatı personeline teşekkür etti. Fakıbaba, "Görevi devralan Bakanımızın, bu dönemde yeni çalışmalar ve projelerle hizmet bayrağını daha da ileri taşıyacağına inancım tamdır. Bu süreçte ortaya konacak çalışmalara her türlü katkıyı vereceğimi belirtiyor, kendisine başarılar diliyorum." paylaşımında bulundu.

 

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, eski Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yeni kabineyi tebrik etti.

YORUMLAR 11
  • bayburtlu ethem 5 yıl önce Şikayet Et
    valla bakanın başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek ekonomi konusunda eğitimi varmı yokmu bilemem ekonomiyi ve hazineyi iyi yöneten babacan vardı sonraki gelen hiç bir bakan dikiş tutmadı iyi olur inşaallah şüpeliyim maya tutsun istiyorum
    Cevapla
  • Erkan gül 5 yıl önce Şikayet Et
    Is potansiyeli den dolayı vergi notlarımızı ödemekte zorlanıyoruz ve matrah artirimlarida buna nasil kolay ödeme imkanı daha düşük imkanlarla nasil odeyebiliriz
    Cevapla
  • Zzzzzz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım batacazmı cıkıcazmı. Su an Bakanın secilmesi olumsuz karsılandı. Borsada islem yapan 1 milyon a yakın kişi de iyi zarar etti belkide etmeye devam edicek. 4,51 lere kadar inen dolar oldu 4,71 suan. 79 milyonda doların yukselmesinden zarar etti.tabi bu 79 milyonun içinde kabineyi önceden bilip bütün mal varlıgını dolara yatıranlar var bence. Çünkü kabine açıklanmadan evvel 4,51 deki dolar 4,6 a kadar cıkmıştı. Birileri biliyorki dolar kabine acıklanmadan yukseliyor. Bunlarda bu parti içindeki vatan hainleri işte. Tamamiyle benim şahsi görüşümdür
    Cevapla
  • Türkiyem 5 yıl önce Şikayet Et
    Enerji Bakanı olarak sizi çok basarili buluyordum, inşallah Ekonomi ve Maliye Bakanı olarak üstesinden gelirsiniz.
    Cevapla
  • R.T. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir ülkenin sadece ekonomik yönden büyük ve güçlü olması, adaletli bir düzen olmadan, o ülke vatandaşlarının barış ve huzur içinde mutlu olmasına yetmiyor. Çok uluslu sermayenin, ekonomik ve siyasi gücü tekelinde tutmak için Türkiye ile birlikte dünyaya dayatmış olduğu adaletsiz vergi sistemi sayesinde, küçük esnaf ve sanatkarlar yok edilmekte, gelir dağılımındaki adaletsizlik ise ülkemizde ve dünyada dehşet verici boyutlara ulaşmış bulunmaktadır. Milli bir otomobili yapmak için büyük bir gayret sarf ediyoruz. Dünyaya örnek olabilecek “Milli ve Adaletli bir Vergi Sistemi”ni kurabilmek için, ne zaman harekete geçeceğiz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle