Düğmeye basıldı! Fiyatlara fren geliyor

Enflasyonda 2.6 puanlık yükselişin 1.4 puanı gıda tarafından geldi. Mutfak enflasyonunun frenlenmesi için tarlaya inen Gıda Komitesi kararlarının hızlı şekilde yaşama geçirilmesi için düğmeye basıldı.

Düğmeye basıldı! Fiyatlara fren geliyor
Düğmeye basıldı! Fiyatlara fren geliyor
GİRİŞ 05.07.2018 06:11 GÜNCELLEME 05.07.2018 06:15
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

 Aracılık ücretlerinin aşağı çekilmesi, küçük çiftçinin ürettiği ürünleri tüketiciye doğrudan satışında vergi teşviği, üreticiye teminat desteği, gıda faturasından kaynaklı hizmet fiyatlarında esneklik, tarımsal üretime özel fon gibi adımların yer aldığı plan devreye girecek. Uluslararası standartlara tam uyum sağlanacak.
.

YORUMLAR 44
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    İdeolojiler savaşına sorunlarımızı kurban ediyoruz. Hal ve pazarcı fiyatları denetime açık olmalı! Yemişim liberal ekonomiyi
    Cevapla
  • Üretici Çiftçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Hal'de komisyoncuyu tasfiye eden bir sistem geliştirmeliyiz. Gerisi teferruat!
    Cevapla
  • bayram ali demirci 5 yıl önce Şikayet Et
    tek çözüm.... pazar tezgahları kirasını kaldırmak... ne böyle bir kiramı var diyenleri duyuyorum... evet var... ve herkes biliyor ve eski belediye çalışanlarının ve encümenlerinin çoğunun var ve bu bir vatan hainliğidir... ama anlayan maalesef yok ... defalarca uyardım... ama nato kafa nato mermer...
    Cevapla
  • batar 5 yıl önce Şikayet Et
    hap aynı hikaye 20 yıldır değişmeyen şey tabi benim yaşıma göre . tarlada 5 kuruş markette 6 lira . bu kabzımallar tüm partilerin üst düzey görevlisimi de bişey değişmiyor anlamıyorum. eskiden pazarda zabıtalar faturaya bakar o fat. %15-20 den fazlaya satmasına engel olurlardı. şimdi ise herkez kafasına göre satıyor.
    Cevapla
  • Öngörü 5 yıl önce Şikayet Et
    Haller yasasını değişin. KABZIMAL ZENGİNİ BİR ÜLKE haline geldik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle