Binlerce kişiye müjde! O paralar ödenecek

İşletmelerin KOBİ vasfını kaybetmeden önce uygun bulunan proje ve destek başvuruları, KOBİ vasfı kaybedilse bile kazanılmış hak olarak değerlendirilecek ve ödemeler yapılabilecek.

Binlerce kişiye müjde! O paralar ödenecek
Binlerce kişiye müjde! O paralar ödenecek
GİRİŞ 04.07.2018 09:04 GÜNCELLEME 04.07.2018 09:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının, "KOSGEB Destek Programları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, yönetmelik kapsamındaki işletmelerin KOBİ vasfını kaybetme/kazanma veya sınıf değiştirme tarihlerinde, kurumlar vergisi mükellefleri için nisan, gerçek/basit usulde gelir vergisine tabi olanlar için mart ayı sonu esas alınacak.

 

 

İşletmelerin KOBİ vasfını kaybetmeden önce uygun bulunan proje ve destek başvuruları, KOBİ vasfı kaybedilse bile kazanılmış hak olarak değerlendirilecek ve ödemeler yapılabilecek. KOBİ vasfı kaybedildikten sonra yeni proje ve destek başvurusu yapılamayacak.

YORUMLAR 4
  • Hacl 5 yıl önce Şikayet Et
    Gayetnetverilenbilgiler
    Cevapla
  • hakkı 5 yıl önce Şikayet Et
    odaya üye değilsen para yok ...lütfen oda şartını kaldırın.bizi odalara üyeliğe mecbur etmeyin.
    Cevapla
  • zanımca 5 yıl önce Şikayet Et
    kobi tanımında daralma olsa haberiniz bir değer ifade ederdi ama kobi tanımı genişletilmiş yani kobi olmayanlarda kobi olmuş burda kobi vasfını kaybetme ihtimali yok bu nedenle böyle bir habere de gerek yok
    Cevapla
  • Ömer kılıç 5 yıl önce Şikayet Et
    Önce Kosgeb teki şebekeyi temizlemek lazım benim herşeyim tamam olduğu halde dolaylı yollardan rüşvet yeme peşindeler çakallar reis şuraya bir el atabilse ne güzel olur
    Cevapla