Yeni iPhone'ların görüntüleri ortaya çıktı

Apple'ın merakla beklenen üç yeni modelinden iki tanesinin dış görüntüleri, sızıntılarıyla ünlü Shai Mizrachi tarafından bir videoda gösterildi

Yeni iPhone'ların görüntüleri ortaya çıktı
Yeni iPhone'ların görüntüleri ortaya çıktı
GİRİŞ 02.07.2018 13:09 GÜNCELLEME 02.07.2018 13:24

Her yıl tanıttığı cihazlarlarla ayrı bir heyecan yaratan Apple’ın bu sene 3 yeni iPhone modeli çıkarması bekleniyor. Bunlardan biri 6.5 inç OLED ekrana sahip iPhone X Plus. Bir diğeri iPhone 8’in yerine gelecek 6.1 inç LCD ekrana sahip bütçeye uygun bir model. Beklenen son cihaz ise iPhone X’in devamı niteliğinde 5.8 inç OLED ekranı olan bir model olacak.

9to5Mac’de yayınlanan bir habere göre sızıntılarıyla ünlü olan Shai Mizrachi, bir video paylaşarak beklenen üç telefondan iki tanesinin tasarımını gözler önüne serdi. Videoda gösterilen modeller ‘iPhone 9’ olması beklenen 6.1’lik model ve 6.5’lık iPhone X Plus. 

 

 

Telefonların maketleri kılıf üreticilerin  sahip olduğu teknik bilgilere göre yapılmış. Bu da gösteriyor kılıf üreticileri, Apple’ın resmi duyurusundan çok önce çalışmalara başlamışlar.Resmi olarak Eylül ayında tanıtılması beklenen modeller, en az 600 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak.