Uçak biletlerinde tavan fiyat talebi

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken "Tatil planı yapan vatandaşların mağdur olmaması için uçak bileti fiyatlarında taban ve tavan fiyat uygulaması getirilmeli" dedi.

Uçak biletlerinde tavan fiyat talebi
Uçak biletlerinde tavan fiyat talebi
GİRİŞ 30.06.2018 11:11 GÜNCELLEME 30.06.2018 11:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK)  Genel Başkanı Bendevi Palandöken, tatil dönemlerinde uçak bileti fiyatlarının  yüksekliğine dikkati çekerek, "Tatil planı yapan vatandaşların mağdur olmaması  için uçak bileti fiyatlarına taban ve tavan fiyat uygulaması getirilmeli."  ifadesini kullandı. 

Palandöken, yazılı açıklamasında, okulların kapanması ve seçimlerin  bitmesiyle tatile çıkanların sayısında artış olduğunun altını çizerek, "Talebin  yoğun olduğu, herkesin yolculuk yapacağı tatil dönemlerinde uçak bileti fiyatları  cep yakıyor. Tatil planı yapan vatandaşların mağdur olmaması için uçak bileti  fiyatlarına taban ve tavan fiyat uygulaması getirilmeli." değerlendirmesinde  bulundu.

Bendevi Palandöken, taban ve tavan fiyat uygulaması sayesinde hava  yolu taşımacılığının daha da gelişeceğini savundu.

İnternet üzerinden online tatil rezervasyonlarına da değinen  Palandöken, şunları kaydetti:

"Avantajlardan yararlanmak için online tatil satın alırken çok  dikkatli olmak gerek. Çünkü bu pazarın büyümesi birçok dolandırıcılığı da  beraberinde getiriyor. Kredi kartıyla internet üzerinden tatil satın alan  vatandaşlar otele gittiklerinde aynı odanın 3-4 aileye daha satıldığı haberiyle  karşılaşabiliyor. Bu tarz dolandırıcılıklara maruz kalmamak için online tatil  satın alırken kurumsal ve güvenilir internet siteleri tercih edilmeli."

YORUMLAR 1
  • MEHMET KAYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum... şimdiden kurban bayramı biletleri ayırmaya çalışıyorum gidiş dönüş 450 TL'den aşağı bilet bulamıyorum. Zaten kazancımız belli. biraz insaf olmalı. yetkililer bu duruma bir el atmalıdır..
    Cevapla