Türkiye'yi tercih ettiler! Almanlar rahatsız oldu

Alman turistlerin Türkiye için yaptığı planlardan vazgeçmeyerek ülke ekonomisine fayda sağlaması, Alman basınında eleştirel yazıların çıkmasına neden oldu.

Türkiye'yi tercih ettiler! Almanlar rahatsız oldu
Türkiye'yi tercih ettiler! Almanlar rahatsız oldu
GİRİŞ 30.06.2018 09:31 GÜNCELLEME 30.06.2018 09:34
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Almanya'nın terör örgütlerinin merkezi haline gelmesi ve 15 Temmuz kanlı darbe girişimiyle ilgili akıllarda kalan soru işaretleri...

Bu süre zarfında Almanya, Türkiye'ye karşı ikiyüzlü bir tavır sergiledi; bu da ilişkilerin günden güne kötüye gitmesine neden oldu.

 

RAHATSIZ OLDULAR

İlişkilerin gerilmesine neden olan karşılıklı açıklamalara rağmen Alman turistlerin Türkiye planlarında değişiklik olmadı. Bu da ülke basınında rahatsızlığa neden oldu.

OHAL'DE TATİL

Ülkede yayın yapan Der Spiegel dergisinde Dinah Deckstein'ın imzasıyla çıkan haberde; Türkiye'de OHAL'in devam ettiğini buna rağmen Almanların Türkiye'ye tatile gittiği sorgulandı.

KAPASİTE YÜKSELDİ

Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni seçim zaferinin de hatırlatıldığı haberde, turizm şirketlerinin Türkiye'ye uçuş kapasitelerini artırdığına da yer verildi.

YORUMLAR 24
  • R Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Alman basını da tatile gelsin
    Cevapla
  • Burak 5 yıl önce Şikayet Et
    turkiye ucuz da ondan. alman gavuruda cimri. ikisi mukemmel kombinasyon oluyor.
    Cevapla
  • ilhan Demir 5 yıl önce Şikayet Et
    Parlementer sistem bitti. Simdi Cumhurbasknligi sistemi devreye giriyor. Temennim odur ki, yeni Sistemle artik Avrupanin yaptigi bu Hazimsizligin hesabi sorulur. Türkiye AB den kesin sonuc almasi gerekiyor. Olacaksa olsun, Olmayacaksa acik acik söylesinler. Bizde ona göre yolumuza bakalim. Sanirim Shanghi Is birligi Teskilati bizim icin daha iyi ve daha Hayirli bir secim olacak. Avrupa kendi yoluna devam etsin, bizde kendi yolumuza.
    Cevapla
  • Sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardes, sen hala Eu ya girmek istedigimizimi saniyon,, Onlar bizi oyaladiklarini saniyororlar, bizde eu ya illa girmek istedigimizi gösteriyoz.. Bizim eu yolunda elde ettigimiz yan anlasmalarimiz yeterde artar bize
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar kaliteli ve ucuz oldugu icin türkiye ye geliyor bizi hic sevmez nankörler almanlar icin cok fedakarlik yaptik yaranamadik
    Cevapla
  • Sezgin 5 yıl önce Şikayet Et
    Adıyaman’da da durum farklı değil.Reisin el atması lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle