Yerli ve milli uçak için sevindiren anlaşma!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Technocast fabrikası ile Tusaş-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TAI) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Yerli ve milli uçak için sevindiren anlaşma!
Yerli ve milli uçak için sevindiren anlaşma!
GİRİŞ 28.06.2018 15:19 GÜNCELLEME 28.06.2018 15:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü Bülent Eker, toplantıda yerli ve milli yolcu uçak jantı konusunda yapılabilecek ve geliştirilecek projelerden bahsedileceğini kaydederek toplantının basına kapalı şekilde gerçekleşeceğini ifade etti. 

Eker’in ardından söz alan Technocast Genel Müdürü Necat Öney ise, üniversite-sanayi iş birliğinin çok güzel bir örneğinin yapıldığını söyledi Öney, "Yolcu uçağı jantı ile başladığımız bu projeyi Türk savunma sanayisinde de katkıda bulunmak istiyoruz. Talep bizim tarafımızdan geldi. Burada bize ilgi gösteren yetkililerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

 

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ise "Çalışmalarımızı gözden geçireceğiz. Yolcu uçağı jantı ile ilgili daha önce bir ziyaretimiz olmuştu. Bugün de genel bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

Toplantıya Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Technocast Genel Müdürü Necat Öney, Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü Bülent Eker, Tusaş-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş yetkilisi Serkan Yalız katıldı. 

YORUMLAR 10
  • Çelebi 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için ülkemiz için hayırlı işler yapın haçlı emperyalist itlere meydanı bırakmayın
    Cevapla
  • Atilla Alamaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Ak partili yetkililer, Tekirdağa yapılanlarla aldığınız oy belli, artík 16 yıl sonra yatırımları birazda Türkiye'nin zencisi konumundaki Yozgat gibi nankör olmayan devamlı cefa çeken illere yapsaníz
    Cevapla
  • Semih 5 yıl önce Şikayet Et
    Savaş uçağı ile alakası yoktur..
    Cevapla
  • Tata 5 yıl önce Şikayet Et
    Niye büyük üniversitelerden ses gelmiyor
    Cevapla
  • FERİDUN YALÇIN 5 yıl önce Şikayet Et
    haber bakınca uçak yapıyoz sandım. meğer ucağın tekerinin jantını yapmaya çalışacakmışız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle