Standard & Poors'tan THY kararı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poors, THY'nin kredi notunu negatif izlemeden çıkardı, notunu "BB-" olarak teyit etti, görünümü de durağan yaptı.

Standard & Poors'tan THY kararı!
Standard & Poors'tan THY kararı!
GİRİŞ 27.06.2018 16:24 GÜNCELLEME 27.06.2018 16:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poors (S&P) THY'nin kredi notunu negatif izlemeden çıkardı, notunu "BB-" olarak teyit etti, görünümü de durağan yaptı.

S&P'den yapılan açıklamada, "THY, zorlu bir 2016 yılından sonra, 2017 yılında güçlü operasyonel sonuçlar elde etti. THY'nin güçlü EBIDTA'sı 2018 yılında da devam edecek. Durağan görünüm, THY'nin 2018 yılında güçlü kar elde edeceği beklentimizi yansıtıyor" denildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • -yakında 5 yıl önce Şikayet Et
    thy gibi devamlı büyüyen, hiçbir sorunu olmayan bir şirket için negatif, durağan vs. notlar vermek çirkefliğin ta kendisidir. -batacak olan kendileri.
    Cevapla
  • Aşağılayan 5 yıl önce Şikayet Et
    O uçakları ben yapmadiktan sonra, hiç bir şeyin önemi yok.
    Cevapla
  • Demokrat 5 yıl önce Şikayet Et
    Üçüncü Havaalanı bir açılsın, o zaman gör sen bu krediteröristlerin anında pozitiften negatife geçecek olan morallerini. Türkiye'ye olan kinleri ve hasetleri tavan yapacak. AAA+ olacak.
    Cevapla
  • ada 5 yıl önce Şikayet Et
    Heheyt çok da tın.eksi de verseniz THY gözünüze soka soka büyüyecek.
    Cevapla
  • Bizbizeyeteriz 5 yıl önce Şikayet Et
    THY açıklama yapsa, bu ve benzeri kuruluşlar yapmış oldukları açıklamalar bizi bağlamıyor. Dese işte o zaman kimse takmaz bu siyonist üçkağıtçı sözde kredi derecelendirme kuruluşlarını.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle