Suudi iş adamının 50 milyon dolarlık harcaması

Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan Bodrum'a getirilen, Suudi iş insanı Şeyh Abdul Mohsen Abdulmedik Al Sheikh'in 73 metre uzunluğundaki 50 milyon dolarlık yatına, 2 milyon liralık akaryakıt ve 800 bin liralık gıda takviyesi yapıldı.

Suudi iş adamının 50 milyon dolarlık harcaması
Suudi iş adamının 50 milyon dolarlık harcaması
GİRİŞ 26.06.2018 10:32 GÜNCELLEME 26.06.2018 10:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'ın önde gelen ailelerinden Al Nahyan'a mensup iş insanı Şeyh Abdul Mohsen Abdulmedik Al Sheikh'e ait olduğu belirtilen, 73 metre uzunluğunda ve 50 milyondolar değerindeki 'Coral Ocean' isimle yat, bu sabah, Yunanistan'ın Rodos Adası'ndanBodrum'a getirildi. Yalıkavak Koyu açıklarında demirlenen dev yat, daha sonra Yalıkavak Limanı'na yanaştırıldı. Mini denizaltısı, helikopter pisti, sauna, sinema salonu, fitness merkezi, 2'si kapalı 3 havuzu bulunan, 19 kişilik personelin görev yaptığı yat, yerli- yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Yatı görenler, fotoğrafını çekti.

 

Limana yanaştırılan lüks yata Aliağa rafinerisinden getirilen 17 tanker ile yaklaşık 2 milyon liralık akaryakıt ile Bodrum şehir merkezindeki bir toptancıdan, yaklaşık 800 bin liralık gıda takviyesinin yapıldığı belirtildi. Yat personeli, yiyecekleri kasalarla 2 saat boyunca yata taşıdı.

Cenevre'de Denizlerimizi Koruyalım Vakfı'nı kuran, başta köpekbalıkları olmak üzere okyanusta yaşayan memelilerin yaşamını yakından takip eden ve iyi bir dalgıç olan Şeyh Abdul Mohsen Abdulmedik Al Sheikh'in, ailesiyle birkaç gün içinde özel jetle Milas- Bodrum Havalimanı'na geleceği, oradan helikopterle yata geçeceği, Türkiye kıyıları ile Yunanistan adalarını kapsayan 2 haftalık mavi yolculuğa çıkacağı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • TOPRAK 5 yıl önce Şikayet Et
    Yatların akaryakıtına vergi getirilsin. Zengine kıyak, fakire zulümdür.
    Cevapla
  • Ozan elazig 5 yıl önce Şikayet Et
    Hesabini nasil vereceksiniz yani basinizda muslumanlar acliktan öluyorlar.Allah sizi kahreylesin.yatiniz yansin insallah
    Cevapla