TÜMSİAD: Yeni projeleri beraberinde getirecek

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilli seçimlerine ilişkin konuşan Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Yaşar Doğan, "İstikrarın devam ediyor olması, yeni projeleri beraberinde getirecek" dedi.

TÜMSİAD: Yeni projeleri beraberinde getirecek
TÜMSİAD: Yeni projeleri beraberinde getirecek
GİRİŞ 25.06.2018 12:13 GÜNCELLEME 25.06.2018 12:27

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Yaşar Doğan ise seçim gündeminde oyların yönünü değiştirmek isteyen dış güçlerin birtakım algı operasyonları yaptığını belirterek, şunları kaydetti:

"3. Dünya Savaşı olarak nitelendirebileceğimiz ekonomik sıkıntılar tüm dünyada yaşanıyor. Türkiye'de seçim ile aynı zamana denk gelmesi yaşanan stresi daha da artırdı. Savaşlar artık top ve tüfekle yapılmıyor. Geldiğimiz noktada ülke olarak bugüne kadar elde ettiğimiz tüm kazanımlarımızın, sahip olduğumuz ekonomik istikrar ve büyümenin bundan sonra da aynı şekilde devamı yönünde iktidara sahip çıkan halk, oyunlara aldırmadı. Edirne'den Ardahan'a Cumhurbaşkanlığı sisteminin bu ülke için en uygun sistem olarak benimsendiğini gösterdi. Artık milletimiz kilitlenen sistemlerle, geciken çözümlerle zaman kaybetmek istemiyor."

 

Özellikle iş adamlarına yönelik çalışmaların artmasını ivedilikle beklediklerini aktaran Doğan, bu sonuçla üretmekle ilgili engellerin çoğunun kalkacağını bildirdi.     

Doğan, "İstikrarın devam ediyor olması, projelerin tamamlanmasıyla yeni projeleri de beraberinde getirecek. TÜMSİAD olarak iktidarın sürüyor olmasını, isabetli bir karar olarak değerlendiriyor ve memnuniyetle karşılıyoruz. Bundan sonra adımlarımızı daha rahat atacağımıza inanıyor ve bir an önce ekonomik düzenlemelerin hayata geçirilmesini temenni ediyoruz." değerlendirmelerini yaptı.