Yeni emekliye 1.600 lira

Temmuz ve ağustosta emekli olacakları, Kurban Bayramı öncesi bin lira ikramiye ve 600 liraya varan promosyon bekliyor. Yeni emekliler bu yaz bin 600 lirayı cebine koyacak, ayrıca temmuz zammından da yararlanacak.

Yeni emekliye 1.600 lira
Yeni emekliye 1.600 lira
GİRİŞ 24.06.2018 07:34 GÜNCELLEME 24.06.2018 07:35
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Her çalışanın hayali emekli olmak. Emekli olanlar aylık bağlanmasının sevincini yaşarken, 2 imkana daha kavuşacak. Yeni emekliler hem Kurban Bayramı öncesi biner lira ikramiye hem de 600 liraya varan banka promosyonu fırsatını yakalayacak.  

2 BİN LİRA İKRAMİYE  

 

 

Bayram ikramiyesi sadece mevcut emeklileri değil, yeni emekli olacakları da kapsıyor. Emekli aylığı bağlananlar, ikramiye hakkı da elde etmiş olacak. Emeklilik tarihini izleyen dönemlerde verilecek bayram ikramiyelerinden yararlanacaklar. Yine yeni emekliler, banka promosyonunu da alabiliyor. Emekli aylığı bağlananlar, bankasını seçip 3 yıllık dönem için 600 liraya varan promosyonu da cebine koyabiliyor. İlk ikramiye ödemesi ağustosta, Kurban Bayramı öncesinde verilecek. Ödemenin ağustosun ilk haftasında yapılması planlanıyor.  

600 LİRA PROMOSYON  

Açıklanacak ödeme tarihinde emekli aylığı bağlanmış olanlar, bin lira ikramiyeyi alabilecek. Bu kişiler, bundan sonra yapılacak tüm ikramiye ödemelerinden de yararlanacak. Kurban Bayramı öncesinde ödenecek bin lira ikramiyeyi de cebine koyacak olan bu kişiler, banka promosyonuyla da 600 liraya varan ödeme alabilecek. Böylece bu yaz maaşın yanı sıra 1 bin 600 liralık ek gelir elde etmiş, temmuz zammından da yararlanmış olacaklar. 

Ek ödeme artacak 

Emekliler enflasyon rakamlarına kilitlenmişken ek ödeme zammıyla umutlandı. Emekli maaşlarıyla birlikte her ay verilen ek ödemenin artırılmasının gündeme gelmesi, milyonları heyecanlandırdı. Türkiye Emekliler Derneği tarafından gündeme taşınan talep, büyük yankı uyandırdı. Vergi iadesinin yerine getirilen ek ödemenin oranı maaşın yüzde 4-5'i oranında olurken, şimdi 2 kat artırılıp yüzde 8'e yükseltilmesi bekleniyor. Talep hayata geçerse, SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri, her ay maaşlarının yüzde 8'i oranında ek ödeme alabilecek.  Böylece emeklilerin pek çoğunun ek ödemesi 2 kat artacak. 

YORUMLAR 6
  • aysel 5 yıl önce Şikayet Et
    ben babamın maaşından faydalaniyorum ama üvey annemle birlikte olduğumuz için bölünüyor ben 448 tl maaş alıyorum ve 3 çocuk birde cezaevinde yatan oğluma bakiyorum bu verdiğiniz massa bakarmısınız allahtan revami bu yani
    Cevapla
  • eyt li 5 yıl önce Şikayet Et
    milleti bi emekli edin en düşük maaşıda 1604 asgari üçret ayarına getirin promosyon sizde kalsın sn Bahçeli eyt yi birtek siz dile getirdiniz oyumu size verdim çözün bu işi alın 15 milyon oyu
    Cevapla
  • senol 5 yıl önce Şikayet Et
    Super allah devletimizden razi olsun
    Cevapla
  • Vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya lütfen engellilere de ikramiye veya zam yapın ya
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Promosyon faiz payı değil mi?
    Cevapla
  • Ömer KURU 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet biz sorduk çok çok ihtiyacı olmayan kullanmasın hayır beklemeden ihtiyaç sahibi birine versin dediler yine de danışın derim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle