IMF, Türkiye ile ilgili iddiaları yalanladı

Uluslararası Para Fonu (IMF), "Türkiye’nin IMF'nin kapısını çalma ihtimaline karşı hazırlık yaptığı ve acil durum grubu oluşturduğu" iddialarını yalanladı.

IMF, Türkiye ile ilgili iddiaları yalanladı
IMF, Türkiye ile ilgili iddiaları yalanladı
GİRİŞ 22.06.2018 22:24 GÜNCELLEME 22.06.2018 22:26
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

IMF yetkilisi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Alman yayın ajansı Deutsche Welle'nin dünkü "IMF, Türkiye için teyakkuzda" başlıklı haberinde yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

'ÖZEL BİR GRUP OLUŞTURULMADI'

Medyada son günlerde çıkan spekülasyonların aksine, IMF'nin Türkiye'ye finansal destek sağlaması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirten yetkili, "Ayrıca, Türkiye için hiçbir özel grup oluşturulmadı. Otoritelerle görüşmelerimiz genel çalışmalarımız çerçevesinde devam ediyor." ifadelerini kullandı.

 

 

Deutsche Welle, isim vermediği kaynaklara dayandırdığı haberde, "IMF, Türkiye’nin kapısını çalma ihtimaline karşı hazırlık yapıyor. IMF’de bir acil durum grubu oluşturulduğu belirtiliyor." iddialarına yer vermişti.

YORUMLAR 34
  • Dilek 5 yıl önce Şikayet Et
    Durup düşünüp seytan 'nın aklına gelmeyecek şeyler uyduruyorlar.Bu kadarınada pes yani
    Cevapla
  • Memo 5 yıl önce Şikayet Et
    40 yıldır almanyadayım. Türk nefreti cok derin ve gizli olduğunu öğrendim. Bizim güçlü tarihmizden dolayı sürekli seviyesiz ve kötü olduğumuzu vurguluyorlar. Kendileri hertarafı yıkmak için medeniyetli barbarlık yaptıklarını görmezler.
    Cevapla
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya zarf atıyorlar, seçim sonrası yanlışlıkla Zillet ittifakı bir iktidar yakalasa ilk işi IMF ye borçlanıp yeniden Milleti eski günlere döndürecekler. Boşuna mı ada adaylar her yatırımı durduracağını vaat ediyor, batıya göz kırpıyor alçaklar.
    Cevapla
  • adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    altin madenleri calisiyor birde bor devreye girecek sikinti yok su an icin biraz sikinti oluyor gibi gözüksede katardan aliriz cözeriz onlar da bekliyor reis kazansin para lar gelecek hazir.
    Cevapla
  • At yalanı 5 yıl önce Şikayet Et
    At yalanı sevsinler inananı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle