İkinci bayram ikramiyesinin detayları belli oldu

Temmuz'da maaşlar artıyor, ve Ağustos'ta da ikinci bin liralık ikramiyeler ödenecek. Ayrıca emekliler için de erken maaş gündemde. İşte son dakika açıklamalarına göre emekli ikramiyeleri hakkındaki tüm detaylı bilgiler...t

İkinci bayram ikramiyesinin detayları belli oldu
İkinci bayram ikramiyesinin detayları belli oldu
GİRİŞ 22.06.2018 10:06 GÜNCELLEME 22.06.2018 10:58
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 12.3 milyon emekli, bayram ikramiyesi sayesinde bu yazı kazançlı geçiriyor. Bu ay bin lira tutarındaki ilk bayram ikramiyelerini alan emekliler, bir yandan Temmuz zammını merakla beklerken, bir yandan da Ağustos'ta ödenecek ikinci ikramiyenin heyecanını yaşıyor.

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri ilk bin liralık bayram ikramiyelerini 7-8 Haziran'da cebine koydu. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine bu ay maaşları da erken ödendi, böylece milyonlarca kişi bayrama maaşları cebinde girdi. Tüm emeklilere, Temmuz ayında da zam var. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine bu yılın ilk 6 aylık döneminde gerçekleşen enflasyon kadar zam yapılacak.

 

 

Memur emeklilerinin maaşlarına ise yüzde 3.5 zam + enflasyon farkı yansıtılacak. Zam oranları, 3 Temmuz'da belli olacak. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, Temmuz'da, aylık ödeme günlerinde yeni maaşlarına kavuşacak. Memur emeklileri ise Temmuz ayının 1'i ile 5'i arasında maaşlarını alacak.

Ağustos ayında ise emeklilere yine bayram ikramiyesi var. Tüm emeklilere, 21-24 Ağustos'ta kutlanacak Kurban Bayramı öncesinde biner lira ikramiye ödemesi yapılacak.

İkramiye, Ağustos'un 17'sine kadar hesaplara yatırılacak. Ayrıca SSK ve Bağ-Kuremeklilerine Ağustos'ta bayram nedeniyle maaşlarının erken ödenmesi söz konusu olabilecek.

YORUMLAR 32
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Doların neden fırladıgını, patatesin neden uçuruldugunu, batının neden tedirgin oldugunu gormemiz lazım. Yıkmak için ugraşıyorlar. Dindar ve güçlü Türkiye istemiyorlar. Patates uçtu diye oy degiştirenleri anlamıyorum. Seçimden güçlü çıkarsak oyun bozulacak insaallah.
    Cevapla
  • EYT MAĞDURUa2s 5 yıl önce Şikayet Et
    EYT ye yine bir şey yok naden bizim hakkımız verilmez gerçekten anlamış değilim bu haksızlık kulhakkıdır.
    Cevapla
  • Polis 5 yıl önce Şikayet Et
    Polis e ne verildi ? 3600 demeyin o daha verilmedi. Bütün kesime birçok iyileştirmeler haklar VERİLDİ ama polise yine VERİLECEK denildi yıllar önce olduğu gibi. Polis ve aileleri artık inanmıyor. Polis imam hemşire ve öğretmene 3600 denildi eşit işe eşit maaş denildi. Demek ki bu meslekler eşitmiş.
    Cevapla
  • buhur 5 yıl önce Şikayet Et
    İşçiyi nezaman güldüreceksiniz
    Cevapla
  • Naile 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun hükümet ten Bayram kiramı aldık ben dul Aylı aldım /700/₺ aldım eskiden Hiçbir zaman ikramiye almadım Tüm yetkili lerden allah razi olsun
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Şükür nimeti arttırır. Tebrik ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle