Ziraat Bankası 235 personel alımı yapıyor! Başvuru şartları ve detayları neler?

Ziraat Bankası kendi resmi sitesi üzerinden personel alımı ilanı yayımladı. Yapılan duyuruya göre toplamda 235 kişilik alım yapacak. İlanın tüm detayları haberimizde...

Ziraat Bankası 235 personel alımı yapıyor! Başvuru şartları ve detayları neler?
Ziraat Bankası 235 personel alımı yapıyor! Başvuru şartları ve detayları neler?
GİRİŞ 09.07.2018 09:43 GÜNCELLEME 09.07.2018 09:43

Ziraat Bankasının son dakika olarak yapmış olduğu duyuruya göre Ziraat Bankası Uzman Yardımcısı, Finans Grubu Uzman Yardımcısı ve Teknoloji Uzman Yardımcısı pozisyonlarında istihdam etmek üzere üç ayrı kadro için toplamda 235 personel alımı yapıyor. Söz konusu ilanlara başvuru yapabilmek için Ziraat Bankası tarafından duyurulan şartları yerine getirmek gerekmektedir. Peki başvuru özel şartları ve detayları neler? İşte detaylar…

HANGİ KADROLAR İÇİN ALIM YAPILIYOR?

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan duyurulara göre;

- Ziraat Bankası İstanbul’da bulunan şubelerine 100 uzman Yardımcısı,

- Ziraat Katılım Bankası bünyesine farklı iller için  80 Uzman Yardımcısı,

- Ziraat Portföy Yönetim ve Ziraat Yatırım İstanbuldaki şubelerine 15 uzman yardımcısı,

- Ziraat Teknoloji bünyesine İstanbul için 20 Yazılım Mühendisi, 10 İş Analisti ve 10 Yapı Sistem Mühendisi olmak üzere toplamda 40 personel alımı yapılacaktır.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELER?

Söz konusu ilanların genel başvuru şartları aşağıdaki gibidir. Fakat her ilanın kendine özel şartları yer almaktadır. Bu şartları görmek için sayfanın sonunda yer alan linke tıklamanız gerekmektedir. İşte genel başvuru şartları:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- 01.01.1988 ve sonrası doğumlu olmak,

- Üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren bölümleri ile denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki üniversitelerden mezun olmak veya işe başlama tarihinde mezun olabilecek durumda olmak, (Mülakat sırasında diploma/öğrenci belgesi kontrolü yapılacaktır.)

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak adaylar için başvurular 21 Haziran - 09 Temmuz 2018 tarihleri arasında olacaktır.

Başvuru Detaylarına Ulaşmak İçin Tıklayınız...