Bakan Albayrak müjdeyi verdi! Seneye kalkıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak Gençler ile Buluşuyor özel yayınınında gündeme dair açıklamalarda bulundu ve gençlerin sorunlarını dinledi.

Bakan Albayrak müjdeyi verdi! Seneye kalkıyor
Bakan Albayrak müjdeyi verdi! Seneye kalkıyor
GİRİŞ 20.06.2018 01:05 GÜNCELLEME 20.06.2018 04:46
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak A Haber, A News ve A Haber Radyo ortak yayınında gençlerin sorularını yanıtladı.

Bakan Albayrak'ın konuşmasından satırbaşları:

 

 

Berat Albayrak: 30'lu yaşların sonunda başladık, 40'lı yaşların başında vicdanen müsterih bir şekilde görevi bırakıyorum.

Biz ne iş yapıyorsak en iyisini yapmalıyız. Niyetiniz de iyi olursa ilahi anlamda da yardımınıza koşanlar oluyor. Biz de 2,5 senede bir şeyler yapmaya çalıştık.

Ben gençleri şöyle tanımlıyorum; 'bir toplumun liderinin çizmiş olduğu hedefleri hayata geçirmek için ihtiyacı olan dinamoya sahip olan kesim.

İNSANIN KENDİSİNİ GELİŞTİRMESİ LAZIM

İnsanın tüm tekamül yolculuğu içerisinde, her alanda kendini geliştirmesi lazım. Az da olsa genel kültür seviyesinde okumak ve araştırmak lazım.

Sınıfta başörtüsü taktığı için sınıftan atılan bir döneme denk geldik. Kız kardeşlerimiz o dönemin zorluğunu erkeklerden daha yoğun çektiler.

Çalışmadan olmayacağını herhalde en iyi biz biliyoruz. Bugünün farklı bir mücadele alanı var, Bugünün gençlerinin en büyük kolaylıklarından biri bilgiye ulaşımın kolay olması.

Geçen gün teknoloji ile alakalı üst düzey biriyle konuşurken şu örneği verdi "internetteki datanın raf ömrü 24 ay." bu muazzam bir şey. Bu sürecin içerisinde teknolojinin dönüşümünün yakalanması çok önemli.

Birçok bakanlık her yıl binlerce "start-up" dediğimiz yeni gelişen projeler özelinde çok yoğun bir destek ve teşvik veriyor.

ADİL KULLANIM KOTASI SENEYE KALKIYOR

Önümüzdeki yıldan itibaren bu süreç tamamlanıyor ve sınırlar ortadan kalkacak.

Geçen gün teknoloji ile alakalı üst düzey biriyle konuşurken şu örneği verdi "internetteki datanın raf ömrü 24 ay." bu muazzam bir şey. Bu sürecin içerisinde teknolojinin dönüşümünün yakalanması çok önemli.

Herkes sırtına çantasını alsın ve dünyayı görsün. Hakikaten Türkiye dünyada sayılı demokratik ülkelerden birisi.

YORUMLAR 16
  • Hikaye ye bak 5 yıl önce Şikayet Et
    Sözde bu yıl teknoloji cagı olacaktı Nisan mayıs gibi kaldırcaklardı ne oldu acaba diyer yandan 60 TL gibi mevla oduyosan 100 TL olucak servis sağlayıcıları bunu karsılıksız mı yapacak
    Cevapla
  • Kalender 5 yıl önce Şikayet Et
    Başka bir servis sağlayıcısında akk çoktaan kalktı. Bir tek ttnet kaldırmadı.
    Cevapla
  • FİBER 5 yıl önce Şikayet Et
    seneler önce bir uydumuz fırlatıldığında internet ücretlerinininin yarıya düşeceğini söylenmişti. onun üstüne kaç uydu fırlattık ama internet ücretlerimiz artmaya devam etti.
    Cevapla
  • meyyid 5 yıl önce Şikayet Et
    aynı işlemi başka isimle yine piyasaya sürer bu firmalar.adamlar akk den parayı kazanıyor çünkü.hiç fırsat verirler mi vatandaşa.keşke ücretsiz olsa diyeceğim ama türkiye buna hazır değil derler.aslında hazır ama neyse..ama daha ucuz olabilir.çünkü g.s.m.h. bazından yüksek ücret ödüyoruz böyle yavaş internete..
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum sayın Bakanım. Türkiye de gelişmeleri görmeyenlerin yurt dışına çıkmaları gerek. Baksınlar bakalım Avrupa nasıl .Sonra görecekler ki ülkemiz hakikaten gelişmiş bir ülke
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle