Ünlü bankadan ilginç kripto para iddiası!

Çokuluslu yatırım bankası Goldman Sachs destekli start-up şirketi Circle CEO´su Jeremy Allaire, gelecekte bütün yasal paraların kripto para birimlerine dönüşeceklerini söyledi.

Ünlü bankadan ilginç kripto para iddiası!
Ünlü bankadan ilginç kripto para iddiası!
GİRİŞ 19.06.2018 16:56 GÜNCELLEME 19.06.2018 16:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Goldman Sachs destekli start-up şirketi Circle CEO´su Jeremy Allaire, CNBC´ye verdiği bir röportajda, "Bütün yasal para birimleri bir gün kripto para birimi olacak, bu noktadan sonra bu durum kaçınılmaz görünüyor" dedi.
 
Allaire´in ortak kurucusu olduğu ve blok zinciri teknolojisiyle müşterilerin birbirlerine ücretsiz para göndermesine olanak sağlayan Circle, bu sene Poloniex isimli kripto para birimi borsasını satın alarak ilk kazancını elde etti.
 
Circle son hamlesinden sonra, dolar kuruna sabit "USD Coin" isminde bir kripto para birimini piyasa sürmek istediğini duyurdu. Şirkete göre yeni proje, blok zinciri teknolojisi yoluyla dolarla yapılan işlemlerin hızlandırılarak çoğu kripto para biriminde görülen dalgalanmanın önlenmesini hedefliyor.
 
Allaire, kripto para biriminin CENTRE adından açık kaynaklı bir platformda oluşturulduğunu ve finansal enstitüler ve diğer şirketlerin de söz konusu platforma katılımının hedeflendiğini söyledi.
 
Allaire ayrıca USD Coin´in yaygın finansal işlemleri, kripto para birimleri ve blok zinciri teknolojisi dünyasına tanıtmayı amaçladığını vurguladı.
 
Allaire şöyle konuştu;
 
"Sabit kripto para birimlerinin (stablecoin) kripto para birimlerinin yer aldığı küresel ve dijital bir ekonominin çekirdeğini oluşturacağını düşünüyoruz. Biz şu an finansal endüstride yapılması gerekenleri kripto para birimlerinin kabul edildiği altyapıya entegre etmeye çalışıyoruz."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    ciftlik bank versiyonlari cok
    Cevapla
  • Yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Geleceğin teknolojik hareketleri izleseniz böyle bir cümle kullanmazsınız :) ayrıca bu işe 20 k dolarla girdin şuan şuan bir aracım ve aldığım evin % 50 ödedim ve hala ana param 20 k duruyor teknolojiyi takip ettiğinizde anlarsınız veya girmek istediğinizde zamanında şurdan bi yer alsam diyenler gibi dövünürsünüz :) ayrıca ufak tüyo bırakayım şuraya seneye eth ve trx yatırım yapıldığında kazançları duyduğunuzda aaa vunu zamanında biri demişti dersiniz ;)
    Cevapla
  • Altın 5 yıl önce Şikayet Et
    Keriz sirkelemek için güzel bir yol.zaten bu dünyada akıllı da çok keriz 'den uyarı birkaç kez yapılır 7/24 uyarı verilmez.
    Cevapla
  • fahri 5 yıl önce Şikayet Et
    millet kazancını bir tuşun ucuna bırakacak. tuşun diğer ucunda?
    Cevapla
  • Ahmet Talip 5 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan çok para kaybetmiş biraz piyasayı hareketledirip zararını azaltmaya çalışıyor.
    Cevapla