Özel Güvenlik Sınavı sınav sonuçları açıklandı! 76.ÖGG sınav sonucu öğrenme...

Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) 76. Temel Eğitim Sınavı sonrasında sınav sonuçları araştırılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, 76.Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) sınav sonuçları öğrenme sayfası...

Özel Güvenlik Sınavı sınav sonuçları açıklandı! 76.ÖGG sınav sonucu öğrenme...
Özel Güvenlik Sınavı sınav sonuçları açıklandı! 76.ÖGG sınav sonucu öğrenme...
GİRİŞ 29.06.2018 09:37 GÜNCELLEME 29.06.2018 09:38
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Özel Güvenlik Görevlisi olmak isteyen ve mevcut belgelerini yenilemek isteyen vatandaşlar için 76. Özel Güvenlik Sınavı 3 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirildi. Özel Güvenlik kursu ve ardından sınav uygulamasına katılan adaylar sınav sonuçlarının açıklanmasını merakla bekliyorlar. Peki, 76. Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) temel eğitim sınavı ve 52.yenileme eğitimi sınavları açıklandı mı? İşte, Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları açıklanma tarihi ve ÖGG sınav sonucu öğrenme sayfası...

ÖZEL GÜVENLİK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

 

Özel Görevlisi alım sınavlarını üstlenen Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı, 76.Özel Güvenlik Görevlisi Temel Eğitim ve 52. Yenileme Eğitimi sınavlarını düzenledi. 3 Haziran Pazar günü düzenlenen Özel Güvenlik Görevlisi sınavlarının ardından sonuçlarının açıklanmasını bekleyen adaylar araştırmalara başladı. Henüz açıklama tarihi bildirilmeyen sınav sonuçlarının 11-18 Haziran tarihleri aralığında yayınlanması bekleniyordu. 

ÖGG SINAV SONUÇLARI ÖĞRENME SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

ÖGG SINAV SONUCU İTİRAZI NASIL YAPILIR?

Yazılı sınav sonucuna itiraz etme süresi ve il emniyet müdürlüklerince Özel Güvenlik Bilgi Sistemine itiraz kayıtlarının girileceği tarih aralığıdır. Bu tarih genellikle sonuç açıklanma tarihinden bir gün sonrası olmaktadır. İtirazdan bir gün sonra ise yazılı sınav sonuçlarına yapılacak olan itirazlar değerlendirmeye tabii tutulması ve aynı gün içerisinde itiraz sonuçları adaylarla paylaşılması beklenmektedir.

ÖGG SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI

Özel Güvenlik 76.Temel Eğitim Sınavı Soruları (A Kitapçığı)

Özel Güvenlik 76.Temel Eğitim Sınavı Soruları (B Kitapçığı)

Özel Güvenlik 52. Yenileme Eğitimi Sınav Soruları (A Kitapçığı)

Özel Güvenlik 52. Yenileme Eğitimi Sınav Soruları (B Kitapçığı)

YORUMLAR 21
  • Aşkın 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok súkúr 70 le gectim :)
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    71 almışım hadi hayırlısı artık geçtik sınavdan
    Cevapla
  • Aşkın 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayirli olsnnn valla çok bekledik ama kazandık şükür bende 70 aldim :)
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsan merak ediyor daha önce hiç böyle olmamıştı
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir şaçmalık yok bu kadar bekletilirmi ya
    Cevapla
  • Aykut 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende dün kursu aradım sınav sonuçları açıklandı mı diye cuma açıklanacağını söyledi daha sonra bazı kurslarda açıklanmış sizde neden bu kadar gecikti diye sordum bizede bir bilgi geldi dedi ama bazen yanlışlık olabileceğini söyledi yani bazı kurs yerleri tam net açıklanmadan söylemiyorlar daha sonra benim sonuçlarımı söyledi silahlı kazanmışınız diye.Anlamadığım nokta neden bu kadar geç açıklanıyor bu sonuçlar insanları bu kadar bekletmenin anlamı nedir hadi bayram dedik gecikti dedik ee bu hafta neden sonuçlar açıklanmadı şimdide seçimden sonra diyen var :) anlaşılan kurban bayramının sonuna kalır bu iş :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle