AVM'lere tatil ayarında yeni gelişme! İptal edildi

Ankara Valiliği’nin daha önce Başkent’te Ramazan bayramının ilk günü kapalı olacağını duyurduğu AVM’lerle ilgili sürpiz bir gelişme yaşandı. Bu bayramda inisiyatif AVM’lere bırakıldı.

AVM'lere tatil ayarında yeni gelişme! İptal edildi
AVM'lere tatil ayarında yeni gelişme! İptal edildi
GİRİŞ 14.06.2018 15:06 GÜNCELLEME 14.06.2018 15:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

ANKARA Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü’nün 7 Haziran’da Ankara’daki AVM’lere gönderdiği ‘AVM’lerin Ramazan ve Kurban bayramlarının 1’inci günü ile her yıl 1 Ocak’ta kapalı olacağı’ yönündeki talimatın, bu bayramda uygulanmayacağı öğrenildi. Hürriyet Ankara’nın edindiği bilgilere göre, yarın kentteki AVM’lerin açık ya da kapalı olması, AVM yönetimlerinin inisiyatifine bırakıldı. Öte yandan, kararın geçerliliğini sürdürdüğü ancak bu bayram için ertelendiğini kaydedildi. Ankara Ticaret İl Müdürlüğü tarafından AVM yönetimlerine iletilen bilgi doğrultusunda bugün AVM’ler 14.00-22.00 arasında açık olabilecek. 

BİR SONRAKİ BAYRAMA KALDI

 

Ankara Valiliği’nin kararı doğrultusunda, önümüzdeki bayram(1’inci günleri) ve 1 Ocak’ta, kentteki AVM’ler tatil olacak.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 5
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    bazı insanların asker, öğretmen, polis gibi görev yeri ücra illerde çok ufak ilçe ve köyler olabiliyor. memleketlerine ve büyük şehirlere gelme imkanları kısıtlı. bayramlarda 1-2 gün geliniyor. çalıştıkları yerlede bulamadıkları giyim vs. gibi alışverişlerini yapıyorlar. kendimden biliyorum. bayram tatili bu gibi kişilerin alışverişi için büyük fırsat. o nedenle avm' lerin bayramda açık olması iyidir.
    Cevapla
  • Emir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bayramda avmye gitmek
    Cevapla
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden korkuyorsunuz kapatın esnaf iş yapsın kardeşim avm ler ülkeye zarar esnaf bırakmadılar görün artık
    Cevapla
  • Alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    Her sokaga market açın her yere avm acın
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    AVM sahipleri zengin insanlar sonuçta paranın sözü heryerde geçer.
    Cevapla