Bir ilde daha petrol aranacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünce, Aksaray'da bulunan 15 bin 177 hektarlık bir saha için petrol arama ruhsatı verildi.

Bir ilde daha petrol aranacak
Bir ilde daha petrol aranacak
GİRİŞ 12.06.2018 09:09 GÜNCELLEME 12.06.2018 09:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Konuya ilişkin ilanlar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Aksaray'da bulunan 15 bin 177 hektarlık bir saha için Era Enerji, Enerji Servis Hizmetleri ve Petrol Ticaret Limited Şirketi'ne petrol arama ruhsatı, Diyarbakır'ın Merkez ve Bismil ilçelerinin sınırları içerisindeki 15 bin 256 hektarlık bir saha içinse TransAtlantic Exploration Mediterranean şirketi petrol işletme ruhsatı aldı.

 

 

Genel Müdürlükçe verilen ruhsatların süresi 5 yıl olarak belirlenirken, TransAtlantic Exploration Mediterranean şirketinin daha sonra talep etmesi ve taahhütleri doğrultusunda sahada yapacağı üretim ve geliştirme faaliyetlerine göre, ilgili kanunda işletme ruhsatı için öngörülen 20 yıllık sürenin kalan kısmının kullandırılmasına da karar verildi.

YORUMLAR 4
  • SİVASLI 5 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde ,yabancı şirkette var,Neden?
    Cevapla
  • curcuna.com 5 yıl önce Şikayet Et
    bu vakitten sonra petrol de aranacak petrol de çıkacak, bi 12 gün daha bu haberler seyreder sonra ortada birşey kalmaz, ulan gaz körük başka birşey değil yav :))
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu petrol arama isini bizim PETROL OFISI yapamiyor mu? ki alayini yabanci sirketlere vermisiniz ?
    Cevapla
  • Fhr 5 yıl önce Şikayet Et
    Petrol ofisi bizim değilki hollandanın
    Cevapla