ASKON: Ülke ekonomisine olan güvenimiz tam

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Hasan Ali Cesur, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan 2018 yılı ilk çeyrek büyüme rakamlarını değerlendirdi.

ASKON: Ülke ekonomisine olan güvenimiz tam
ASKON: Ülke ekonomisine olan güvenimiz tam
GİRİŞ 11.06.2018 13:08 GÜNCELLEME 11.06.2018 13:08

Büyümeye ilişkin, 2018 yılı ilk çeyreğinde Dünya’nın en çok büyüyen ekonomilerinden biri olmaya devam ediyoruz diyen Cesur, ‘’Kendi bulandırdıkları sularda balık avlamaya çalışanlara inat sanayide ve üretimde çarklar hızla dönmeye devam ediyor. İş Dünyası olarak ülke ekonomisine olan güvenimiz tam. Büyüyoruz, büyümeye de devam edeceğiz.’’ dedi. ASKON Başkanı Cesur ayrıca ‘’‘’istikrarlı bir şekilde büyüyen bir Türkiye için hiç durmadan yolumuza devam etmeliyiz’’ dedi.  

ASKON Başkanı Cesur bu konuda şunları söyledi;

Kredi Derecelendirme Kuruluşları Kredilerini Tüketmeye Devam Ediyor

2018 yılı ilk çeyrekte sanayi, tarım, inşaat, ticaret, ulaştırma, konaklama ve yiyecek hizmet faaliyetlerinden çok güzel rakamlar geldi. Dünya’nın en çok büyüyen ikinci ülkesi olduk. Bu veriler şunu açıkça göstermiştir ki, kendi bulandırdıkları sularda balık avlanmaya çalışanlara inat sanayide ve üretimde çarklar hızla dönmeye devam ediyor. Kredi derecelendirme kuruluşları kredilerini bitirmeye devam ediyor. İş dünyası olarak ülke ekonomisine olan güvenimiz tam. Büyüyoruz, büyümeye de devam edeceğiz.

 İstikrarlı Bir Türkiye İçin Hiç Durmadan Yolumuza Devam Etmeliyiz

Türkiye yeni bir eşikte, yeni bir yol haritasında. İş dünyası olarak içten ve dıştan gelen tüm baskılara rağmen reel ekonomimizin gerçekleri ile yerli duruşumuzu sergilemeye devam ediyoruz. İstikrarlı bir şekilde daha çok çalışarak geleceğin Büyük Türkiye’sini kurmaya çalışıyoruz. Elbette bugünlere kolay gelmedik. Bu nedenle bu kıymetin değerini bilerek, ona sahip çıkmalıyız. İstikrarlı bir şekilde büyüyen bir Türkiye için hiç durmadan yolumuza devam etmeliyiz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL