Memurlar meselenin farkında!

Memur-Sen Genel Başkan Vekili Metin Memiş, ülkenin geleceğinin herkes kadar memurların da önceliği olduğunu, ülkemizin birliği, beraberliği, devletimizin bekası, milletimizin huzurunun tüm beklentilerinin kat be kat üzerinde olduğunu söyledi.

Memurlar meselenin farkında!
Memurlar meselenin farkında!
GİRİŞ 11.06.2018 10:08 GÜNCELLEME 11.06.2018 10:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gündeme yönelik bir açıklama yapan Memiş, sendikacılığın bir hak arama örgütü olduğunu, ancak bunu yaparken parasal menfaatleri önceleyen bir sendikacılık yapmadıklarını, ülke ve milletin bekasına yönelik adımlar attıklarını bildirdi.

Toplu sözleşmenin AK Parti iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı zamanında elde edildiğini söyleyen Memiş, “Türkiye’de memurlar için toplu sözleşme hakkını aldığımız kişi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Yüzbinlerce sözleşmelimizin memur kadrosuna geçiş müjdesini aldığımız kişi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ek göstergeden yıpranma payına,  lisans tamamlamadan çalışma şartlarındaki iyileştirmelere ne dediyse yaptığını, yapacağını bildiğimiz sözünün eri Recep Tayyip Erdoğan’dır.” şeklinde konuştu. 

Memur-Sen olarak hak arama yolunda parasal menfaatleri önceleyen bir sendikacılık yapmadıklarını belirten Memiş, “Her şey bir yana bu ülkenin geleceği herkes kadar biz memurların da öncelikli meselesidir. Ülkemizin birliği, beraberliği, devletimizin bekası, milletimizin huzuru tüm beklentilerimizin kat be kat üzerindedir. 1 milyon üyesi, emekli olanları, aileleri ile birlikte 10 milyona yakın Memur-Sen sevdalısı olarak yıllardır ekmeğini yediğimiz bu topraklarda kutsal bildiğimiz alın terimizle ve var gücümüzle hizmet etmeye DEVAM diyoruz. Açıkça ifade edelim; mesele Türkiye ise gerisi teferruattır” ifadelerini kullandı. 

Türkiye’nin, bulunduğu coğrafyada köklü geçmişi ve güçlü devlet yapısı ile her zaman dikkat çeken önemli bir ülke olduğuna dikkat çeken Memiş, acdadımızın mazlum milletlere en zor şartlarda el uzatan onurlu duruşunun şimdilerde bize emanet olduğunu kaydetti. Özellikle son 15 yılda Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak ortaya konan önemli değişimleri yok saymanın mümkün olmadığını ifade eden Metin Memiş, “Yakın tarihimizde akıl almaz zorlukları ve kötülükleri iliklerine kadar yaşayan halkımız; sağlıktan ulaşıma, sosyal politikalardan sanayiye ülkemizde çok değerli kazanımların elde edildiğini büyük bir takdirle karşılamıştır. Bu süreçte Türkiye’nin yeni bir özgüvene sahip olma çabasının ise her defasında son derece planlı kalkışmalarla önüne geçilmek istendiğine şahit olduk.” Dedi. 

Memiş askerler tarafından verilen 27 Nisan e-muhtırası, ülkenin en fazla desteğe sahip olan siyasi partisinin kapatılma girişimi, MİT müsteşarının derdest edilme çabası, Batı destekli gezi olayları anarşizmi, 17-25 Aralık yargı içi çetenin hükümet devirme operasyonu, din istismarcısı bir kült hareket olan Paralel Yapı’nın devlet kademelerini felce uğratması, emperyalizm ve siyonizm peşkeşçisi olan bu terör organizasyonunun 15 Temmuz’daki vatan hainliği gibi saymakla bitmeyecek komplo, ihanet ve algı yöntemleriyle Recep Tayyip Erdoğan’ın alaşağı edilme hareketlerinin milletin gözleri önünde yaşadığına dikkat çekti. 

Türkiye’nin, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kendi dinamikleri sayesinde tamamen bağımsız hareket eden bir ülke çabasında olduğunu dile getiren Metin Memiş, “Artık IMF’yi Türkiye’den silkeleyip geldiği yere fırlatmış, Avrupa ve Amerika’dan icazet almayı kesip atmış, sömürgeci ülkelerin mazlum coğrafyalardaki istilasına “HAYIR” diye bağırabilen etkin bir Türkiye olmuştur.” şeklinde konuştu. 

Türkiye’nin sadece kendi sınırları içerisinde kendi halkı için değil, dünya üzerinde sefalet, karmaşa ve zulüm içinde olan halklar için de bir umut ülkesi haline geldiğine dikkat çeken Memiş, Suriye’de yaşanan katliamlardan kaçan çocukların, kadınların, mazlumların sığınağının sadece Türkiye olduğunu belirtti. Doğu Türkistan’dan Somali’ye, Filistin’den Arakan’a Müslüman coğrafyada zulüm altında olan kardeşlerimizin ellerinde Türk bayrakları ile bizlere “selam” gönderip, dua etmelerinin Recep Tayyip Erdoğan’ın bu onurlu duruşuyla gerçekleştiğini kaydeden Memiş, bunun anlamının büyük olduğunu ifade etti.

YORUMLAR 1
  • AKosmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    memurlar bu hükümet zamanında adam yerine kondu hatta kral oldu hala daha da oy vermeyecek memur demek ki adam değil
    Cevapla