Duyan bankaya gitti! ATM'lerin önü doldu taştı!

İzmit’te, emekliler bayram ikramiyelerini almak için ATM’lerin önünde sıraya girdi. Emekliler, ikramiyeleri ile bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi.

Duyan bankaya gitti! ATM'lerin önü doldu taştı!
Duyan bankaya gitti! ATM'lerin önü doldu taştı!
GİRİŞ 08.06.2018 14:48 GÜNCELLEME 08.06.2018 15:13
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

İzmit’te emekliler sabah saatlerinden itibaren banka şubelerinin önündeki ATM’lerden ikramiyelerini çekmek için kuyruk oluşturdu.

 

 

Geçmiş yıllarda emeklilerin çok zor şartlarda yaşadığını belirten Gülcan Özkan, "Emekli ikramiyemizi aldık bin lira yatırmışlar, eşime de yatmış. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Sokaklarda yağ kuyruklarından bu dönemlere geldik. Allah Türk milletine zeval vermesin" dedi.

Aldığı emeklilik ikramiyesiyle çeşitli ihtiyaçlarını karşılayacağını söyleyen Süleyman Ekşi, "Bin lira bayram ikramiyesi aldım. Bayram öncesi milletin ihtiyaçlarını karşılama noktasında çok iyi oldu. İhtiyaçlarım vardı, çocuklara ve torunlara bayram için giysi alacağım" diye konuştu.

Emeklilere verilen ikramiyenin yetersiz olduğunu ifade eden Sema Kaplan ise, ’Her şeye zam geliyor. Her hafta marketten daha küçük bir torbayla ve daha fazla para vererek çıkıyoruz o yüzden bence bir anlamı yok bu ikramiyenin" dedi.

YORUMLAR 28
  • emekli 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar 1000 tl ikramiyeyi tam olarak alan var mı aranızda.
    Cevapla
  • emekli 5 yıl önce Şikayet Et
    1000 tl'yi almaya gittim ptt şubelerinde para bitmiş ha şura ha bura 5 tane şube gezdim ama hepsi aynı. umarım bayramdan önce alırım.
    Cevapla
  • ULU BEY 5 yıl önce Şikayet Et
    Sema kapan hanımfendi bin tl aldın birde bunuyorsun şükür diyeceğine, aynı sokak dilencileri gibi elli yüz kuruşu boşver beşyüz kuruşu verince kafana geri atıyor bulmuşta bunuyor hesabı, böyle konuşanlara zırnık vermeyeceksin ki şükretmeyi öğrensin.
    Cevapla
  • hikmethoca 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah Devletimize Güç Kuvvet versin.
    Cevapla
  • Ekonomist 5 yıl önce Şikayet Et
    Parasını yurt içinde harcayan vatandaş için işlem hacmi oluşturmak için harika bir fırsat olacaktır.Hükümetimizi destekliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle