Meslekte Birlik İftarda buluşturdu

İstanbul Meslekte Birlik geleneksel iftar programını İBB Zeytinburnu Çırpıcı Tesislerinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Meslekte Birlik İftarda buluşturdu
Meslekte Birlik İftarda buluşturdu
GİRİŞ 05.06.2018 17:05 GÜNCELLEME 05.06.2018 17:05

Her yıl meslektaşı bir araya getiren ve geleneksel hale gelen iftar programına meslektaşlar ve bürokrasi yoğun ilgi gösterdi.

Program İstanbul Meslekte Birlik Başkanı Ethem Yüksel Kahveci'nin açılış konuşması ile başladı. Kahveci konuşmasında; İstanbul'un tarihte gerçekleşen pek çok olayın ateşlendiği nokta olduğunu, İstanbul'un ayağa kalkması durumunda Türkiye'nin ayağa kalkacağını belirterek, 2019 oda seçimlerinin önemine vurgu yaptı. 

Sözlerine "Başarının iki yolu vardır, bir inanmak, ikincisi çalışmak. Biz hayalimizi inanca, inancımızı da gayretimize, gayretimizi de duaya temin ederek başarıyı Allahtan bekleyen tek gerçek sistemin bireyleriyiz. 

Gevşemeyin, üzülmeyin, tasalanmayın eğer gerçekten inanıyorsanız muhakkak üstün olan sizlersiniz diyor Rabbim, biz bu kendimize düstur olarak belirlemiş bir grubuz" diyerek devam eden Kahveci, katılımcılara teşekkürlerini sunarak iyi niyet temennilerini iletti. Kahveci gelecek Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını da tebrik etti. 

Ardından Ak Parti Milletvekili ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz konuşmasında günün birlik ve beraberlik günü olduğuna vurgu yaparak, çalışmaları bunu anlayarak yapmamız gerekiyor dedi. Demiröz 24 Haziran seçimlerinin çok kritik bir süreçte yapıldığını belirterek meslektaşlarından destek talep etti. Kur-an'ı Kerim okunmasının ardından yemeğe geçildi.

Geleneksel iftar programına, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Müjdat Durak, İstanbul Defterdarı Fahrettin Özdemirci, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Salih Çakır, İzmir Meslekte Birlik, Ankara Meslekte Birlik,  Bursa Meslekte Birlik, Kocaeli Meslekte Birlik temsilcileri, İSMMMO temsilcilerimiz Adem Çalışkan, İbrahim Balcıoğlu, Halil İbrahim Avcı, Alim Karataş  ve TÜRMOB temsilcimiz Hayri Öztürk, Türkiye Meslekte Birlik Platform Başkanı Abdulaziz Ural, Maliye, SGK, İş Kur müdür ve bürokratları ile meslektaşlar katıldı.