Bakan müjdeyi verdi! Tarihi fırsat...

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Yapılandırma kanunu, devlete borcu olan vatandaşlarımız için kaçırılmaz, tarihi fırsatlar sunuyor. Tüm vatandaşlarımızı bundan yararlanmaya davet ediyorum" dedi.

Bakan müjdeyi verdi! Tarihi fırsat...
Bakan müjdeyi verdi! Tarihi fırsat...
GİRİŞ 05.06.2018 09:28 GÜNCELLEME 05.06.2018 09:28
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Yapılandırma kanunu, devlete borcu olan vatandaşlarımız için kaçırılmaz, tarihi fırsatlar sunuyor. Tüm vatandaşlarımızı bundan yararlanmaya davet ediyorum.

MTV ve trafik para cezalarında peşin ödeme seçeneğinde faiz neredeyse sıfıra kadar düşüyor. Başvuruların 31 Temmuz 2018 tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler ise SGK'ya ağustos, Maliye'ye Eylül ayında yapılacak.

 

 

Başvuru ve ödemeler vergi dairelerine yapılabileceği gibi internetten de gerçekleştirilebilecek. Ödemeler banka kartı/kredi kartı ile yapılabilecek" dedi.

YORUMLAR 31
  • Eyt mağdurları 5 yıl önce Şikayet Et
    Borcum yok, alacaklı durumdayım Ama ?...
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Seçimden önce kredi ve kredi kartı yapılandırma ile ilgili düzenleme olacak mı, 48 ay vade kısıtlaması yüzünden tıkandık.
    Cevapla
  • agac olduk 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın agbal 3 aydır beklenen hurda araca ötv teşviğinde tebliği ne zaman çıkarmayı düşünüyorsunuz..hani ağaç olduk sabır diye bir şey bırakmadınız
    Cevapla
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Geriye dönük bağkur borç larını gündeme getirin
    Cevapla
  • Buralcan 5 yıl önce Şikayet Et
    bir yapilandirmada bireysel kredi borçlarından icraya düşenler için getirin lutfen faizleri silip ana parayi uygun taksitlerle yapilandirin ki odeyelim bitsin emin olun faizleri silip yapilandirirsaniz çoğu borçlu ödeyecek ve yapilandiracaktir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle