Erdoğan son sözü söyledi! Kullanmanın cezası 334 TL

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği'ne bağlı ekiplerin UBER araçlarına yönelik denetimleri devam ediyor. Sivil Trafik ekipleri, tespit ettikleri sürücülere ve yolcularına ceza kesiyor.

Erdoğan son sözü söyledi! Kullanmanın cezası 334 TL
Erdoğan son sözü söyledi! Kullanmanın cezası 334 TL
GİRİŞ 04.06.2018 06:51 GÜNCELLEME 04.06.2018 06:52
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Pazar günü İstanbul'da bir AVM’nin önünde uygulama yapan sivil trafik ekipleri, UBER aracı olduğunu tespit ettikleri sürücüleri durdurarak ceza kesti.

Yapılan denetimde çok sayıda aracın sürücüsüne, “İlgili belediyeden izin veya ruhsat almaksızın, belediye sınırları dahilinde ticari amaçlı yolcu taşımak” gerekçesiyle 3 bin 8 lira, yolcularına ise, “Ruhsat almadan faaliyet gösteren araçlardan taşımacılık hizmeti almak” gerekçesiyle 334 lira para ceza kesildi.

 

 

YORUMLAR 37
  • müteahhit 5 yıl önce Şikayet Et
    Gelişmiş ülkelerde taksicilik nasıl yapılır kimler hangi standartlarda yapar gayet açıkken, bizim hala bukadar geri kalmamız kabul edilemez.
    Cevapla
  • Yasakmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Demekki etki yapmamis eger polisin cevirip yaksladigi kadar varsa demekki henuz uber bitmemis
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    taxi ciler bence iyi düşünmeli bu isi. sadece onlar değil bütün vatandaş iyi düşünmeli. şuda var taxicilere de bir düzenleme. gelmeli ki hem vatandaş hem taxici kardeşlerimiz rahat etsin
    Cevapla
  • işçi. 5 yıl önce Şikayet Et
    plaka tahtidi kalkmalı,yeterliliği olan araç ve şöferlere belediye kira karşılığı plaka vermeli,kurallara uymayanların sözleşmesi fesh edilmeli.
    Cevapla
  • otokolik 5 yıl önce Şikayet Et
    lokman efendi,şöförlerin plaka kirasını çıkarmak için ne çektiklerini sende biliyorsun,arabalarını bile plaka sahibinin üzerine yapıyorlar,gariban şöförler 2 milyona plaka alamayacağına göre ve kölelikten kurtulmaları için bu şart,ayrıca gelişmiş ülkelerin tümünde taksicilik işçinin dediği gibidir.
    Cevapla
  • lokman 5 yıl önce Şikayet Et
    olur basustine beyzade.. sen o plaka nasıl aliniyor biliyomusun.. insanlar 2 ekmek yiyorsa 1 inden fedakarlık edip mal sahibi oluyum diye çırpınıyorlar.. öyle klavye başında oturup ahkam kesmkele olmuyor bu isler . tahdit kalkmalıymış lafa bak
    Cevapla
  • Akkardo 5 yıl önce Şikayet Et
    Uber kamu yararına bir hizmettir engellenmemelidir.
    Cevapla
  • Mehmet Genç 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim Hastalandınmı Nasıl Hastaneye Gidiyorsun Üfürükçüye Gitmiyorsun Yasal Olana Bineceksin Yani Taksiye Boşuna Çırpınma Uber de Kesin Senin Tanıdıkların Çalışıyordur
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Vergi nerde vergi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle