Bakan Albayrak açıkladı: Bir ile daha müjde

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'tan mardin'e doğalgaz müjdesi geldi. Bakan Albayrak, "İnşallah 2018 yılı bitmeden Mardinimizin 3 güzel ilçesine Midyat, Mazıdağı ve Savur ilçelerine doğalgazı getiriyoruz. 2019 yılında da inşallah Derik ve Nusaybin'e doğalgazı getiriyoruz." dedi.

GİRİŞ 02.06.2018 11:01 GÜNCELLEME 02.06.2018 11:01
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Mardin'in iki ilçesine 2019 yılında doğalgaz getireceklerini aktaran Albayrak, şöyle konuştu:

"İnşallah 2018 yılı bitmeden Mardinimizin 3 güzel ilçesine Midyat, Mazıdağı ve Savur ilçelerine doğalgazı getiriyoruz. 2019 yılında da inşallah Derik ve Nusaybin'e doğalgazı getiriyoruz. Sadece ısınma için değil, aynı zamanda OSB'ler, sanayi için de gayet önemli, istihdam, ekonomi için önemli bir unsur olduğu için Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihinde bir rekor kırdık 2017'de.

 

 

 

Tarihinde en yüksek 34 ilçeye doğalgaz bağlanmışken ki rekordur bu, geçtiğimiz yıl bakanlığımız döneminde yaklaşık 102 ilçeye doğalgaz ulaştırarak Enerji Bakanlığını yoğun bir mesai ile çalışma arkadaşlarımız da 'Büyük Türkiye Hedefi' diyor ya Cumhurbaşkanımız, büyük, güçlü Türkiye diyorsa hedefler de yukarıda olacak."

YORUMLAR 16
  • Mizah 5 yıl önce Şikayet Et
    Midyat ve Ömerli son seçimlerde Ak partiye oy veren iki Mardin ilçesi. Savur nispeten iyi ama Derik %82 PKK onlara gaz vermeyin.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Erdoganda sonra Cumhurbaskani adayim, Dagmat Bey
    Cevapla
  • Kenan Varol 2 5 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle ülkenin sahil şeridindeki siyasi tercihlere şöyle bir bakın. Hizmeti merkezi hükümet verse bile oylar muhalefete gitmeye devam ediyor. Bu yörelerde de rejim muhalifi hatta anarşi savunucusu görüşler kendine yer bulabiliyor mu? Evet. Bu yüzden hizmet kesiliyor mu? Hayır. O yörelerle bu yöre arasında bu açıdan bir fark var mı? Hayır. O zaman ben de derim ki ön yargılar özgür aklımızı esir almış ama farkında değiliz.
    Cevapla
  • Devam 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha chp belediyesi izmir güzelbahçeye doğal gaz getirmedi bu ne hız akp siz mi çok hızlısınız yoksa chp mi yavaş
    Cevapla
  • poyraz 5 yıl önce Şikayet Et
    sn bakanımız akaryakıtta ötv indirimi geçici olarak iyi uygulama ancak olması gereken akaryakıtta KDV oranını aşağı çekmek kdv nin yüksek olması sahtekarlığı ve kaçakçılığı teşvik etmektedir şirket bünyesinde inşaatçılık veya lojistik işçi ve öğrenci servisleri ile iştigal edenler istasyonlarından çıkan tüm akaryakıtın fiş veya faturalarını kendi araçlarına kesmekteler böylece hem kdv yi ödememekte hemde giderlerini artırmaktalar ve vergi kaybıyla birlikte haksız rekabete sebep oluşturmaktalar
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu buraya değil, e-devlet üzerinden BİMER ve CİMER kanalından başbakanlık ve cumhurbaşkanlığa iletmelisiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle