Çarpıcı dolar açıklaması: Müslüman ülkeler de var

Dövizde yaşanan dalgalanma hakkında konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Dövizdeki dalgalanmanın arkasındaki ülkeler arasında bazı Müslüman ülkeler de var. Ben burada ülke ismi vermeyeceğim ama genel bir çerçeve çiziyorum" dedi.

Çarpıcı dolar açıklaması: Müslüman ülkeler de var
Çarpıcı dolar açıklaması: Müslüman ülkeler de var
GİRİŞ 30.05.2018 12:09 GÜNCELLEME 30.05.2018 14:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çavuşoğlu, "Dövizdeki dalgalanmanın ardından hangi ülkeler var" sorusuna, "Elbette zamanı geldiği zaman bunları açıklarız. Kredi kuruluşlarına bakın notları nasıl düşürüyorlar? 15 Temmuz darbe girişimi başarısız olduktan sonra Türkiye’yi ekonomi ile nasıl yıkabiliriz çalışmaları başladı. Fakat biz aldığımız tedbirlerle ekonomimizin bu saldırılardan en az hasarla kurtulmasını sağladık. Bu işin içinde ülkeler de var, finans kuruluşları da var, faiz lobisi de var. Ülkeler arasında bazı Müslüman ülkeler de var. Ben burada ülke ismi vermeyeceğim ama genel bir çerçeve çiziyorum" dedi.

YORUMLAR 3
  • Gakkoş 5 yıl önce Şikayet Et
    Millet anladı bakanım Bu müslümanım diye geçinenlerin (BAE, SUUD, BAHREYN, MISIR, VB) Yularını tutan sahipleri ne emreder ise onu koşulsuz yerine getirirler.
    Cevapla
  • Ahmet Talip 5 yıl önce Şikayet Et
    Dövizi Türkiyede fırlamasına sebep olanlar % 80 Suudi Arabistan, % 20 Diğer petrol üretici ülkeler. Döviz düşsün derken faiz batağına gidik sayelerinde. herkez kaybetti. yıllarca biriktirdikleri dövize altına yatıran vatandaşlarda durduk yere mağdur. 1 kaç içinde banka kredileri çekeceklerde yüksek faizler nedeni ile isyan edecek. Allah sen bizi kurtar. Bu karanlık ortamda bize rehber ol.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    BAE kesin vardır!!!! ben denizbankın BAE ye satıldığını duyunca şaşırdım onlara türkiye de banka vermek düşmana silah vermekle aynı şey
    Cevapla