UBER'den Türkiye ile ilgili flaş açıklama

Yeni yürürlüğe giren düzenlemeyle Türkiye`de çalışma şansı kalmayan Uber'den açıklama geldi.

UBER'den Türkiye ile ilgili flaş açıklama
UBER'den Türkiye ile ilgili flaş açıklama
GİRİŞ 30.05.2018 10:28 GÜNCELLEME 30.05.2018 10:40
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım’ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme (UDH) Bakanlığı’na verdiği talimatla korsan taşımacılık yapanlara ağır cezalar geldi.
 
Resmi Gazete’de yürürlüğe giren düzenlemeye göre, korsan internet uygulamalarına taşıtını kullandıranların belgesi iptal edilecek. 2 yıl faaliyetleri yasaklanacak. Uber'e çalışan araçları kendi bünyesinde kayıtlı gösteren firmalara uyarı cezası verilecek. Devamı halinde ceza kesilecek.
 
Dün gündeme oturan bu haberin ardından Uber'den bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklama şu şekilde; "Türkiye'deki şehirlerin ulaşım seçeneklerini geliştirmek amacıyla tüm ilgili yerel paydaşlarla iş birliği içinde çalışmak istiyoruz ve uzun vadeli sadık bir iş ortağı olarak Türkiye'ye sonuna kadar bağlıyız."

 

Saygılarımızla"

YORUMLAR 16
  • melis 5 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar uber uberi türkiyeden çıkaramazsınız taksilerde tacize uğramak paramızla rezil olmak istemiyoruz artık yasaklayan yetkililer size söylüyorum karınızı çoçuğunuzu taksiye bindiriyomusunuz acaba herseyin bir alternatifi olması gerekir referandum yapın uberi istiyoruz
    Cevapla
  • kaya bayram 5 yıl önce Şikayet Et
    ubere devam
    Cevapla
  • yorgun 5 yıl önce Şikayet Et
    rekabet iyidir taksicilerin coğu piskobat insanları dolandırıyorlar uber devam %10 devlet alsın % 10uber devlete gelir herşey faturalı dahane istiyorsunuz herkes ekmeğinin peşinde vesselam
    Cevapla
  • eskipazar Lı 5 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar uber ulann
    Cevapla
  • kardes 5 yıl önce Şikayet Et
    valla yeterince milleti aglattilar. uber gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle