Katar'dan yeni hamle! Yerini Türkler alacak

Katar ülkedeki tüm satış noktalarındaki çalışanlara, Katar'ı boykot eden ülkelerin ürünlerini raflardan kaldırması çağrısı yaptı.

Katar'dan yeni hamle! Yerini Türkler alacak
Katar'dan yeni hamle! Yerini Türkler alacak
GİRİŞ 27.05.2018 09:48 GÜNCELLEME 27.05.2018 14:37
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

El-Arab gazetesinin haberine göre, Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanlığı, ülkedeki tüm satış noktalarındaki çalışanlara, bugünden itibaren Katar'a abluka uygulayan Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Mısır ve Bahreyn'den ithal edilen tüm ürünleri raflardan kaldırmaları çağrısında bulundu.

Bakanlığın Tüketici İşlerine bağlı İdari Birimler müfettişlerinden de ürünlerin raflardan kaldırılmasıyla ilgili süreci yakından takip etmeleri istendi.

 

TÜRK ÜRÜNLERİ RAFLARDA

Geçtiğimiz yıl Suudi Arabistan'ın başını çektiği bazı Arap ülkelerinin uyguladığı siyasi ve ekonomik ambargonun ardından Katar, alternatif olarak Türkiye'den gıda ürünü almaya başlamıştı.

Katar'daki birçok market paylaşımlarda bulunarak Türk ürünlerini raflarına dizdiğini göstermiş, Katarlıların ürünlerin bulunduğu rafların önünde yoğunluk oluşturduğunu söylemişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 32
  • ahmet ayaz 5 yıl önce Şikayet Et
    2000 öncesi vergi ve oda kaydı olup Bağ kur kaydı olmayanlara son bir defa af karar nameler ile verilirse mağdur 500 bin kişi nin mağduriyet i giderilmesini sayın Cumhurbaşkanımız dan müjdeli haber bekliyoruz
    Cevapla
  • Dursun topcuoglu 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun birlik beraberlik içinde bizi kimse tutamaz
    Cevapla
  • Remzi 5 yıl önce Şikayet Et
    bizede öyle babayigitler lazım ilk önce israil mallarını ülkeye sokmayacak devlet satılmasına getirilmesine izin veriyor vatandaştan boykot bekliyor ilginç
    Cevapla
  • Aysen 5 yıl önce Şikayet Et
    Urunleri ulkeye sokmayan devlet icin diktator deyip daha cok baski uygulsrlar bunu ilginc bulucak bir durum yok halkin boykotu daha buyuk cevap ambargocu ulkelere
    Cevapla
  • yola devam 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun , türkiyeye karşı kafirlerin oyununu ve dolarin zararini böyle bozarim diyorsun. yağdır mevlam bereketini.
    Cevapla
  • R.T.E. 5 yıl önce Şikayet Et
    ulan ADAM bee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle