1,5 milyon kişiye emeklilik sürprizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen, polis, hemşire ve din görevlilerinin emekli maaşını artıracak 3 bin 600 ek gösterge müjdesi verdi. Erdoğan bu kesimin emekliliklerinde hizmetlerinin karşılığını alacağını söyledi.

1,5 milyon kişiye emeklilik sürprizi
1,5 milyon kişiye emeklilik sürprizi
GİRİŞ 25.05.2018 08:00 GÜNCELLEME 25.05.2018 08:01
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin milletvekili adaylarının tanıtıldığı toplantıda, seçim beyannamesini de açıkladı. Erdoğan toplantıda yaklaşık 1.5 milyon çalışanı ilgilendiren müjdeleri şu sözlerle anlattı: “Polis, öğretmen, hemşire ve din görevlilerimize bir müjde vermek istiyorum. Polislerimizin, öğretmenlerimizin, hemşirelerimizin, din görevlilerimizin ve diğer idarecilerimizin emeklilik ek göstergelerini 3 bin 600’e çıkaracağız. Buradaki adaletsizliği inşallah gidermiş oluyoruz. Böylece ülkeleri ve milletleri için fedakârca çalışan bu kamu görevlilerimizin emekliliklerinde de verdikleri hizmetlerin karşılığını alabilmelerini temin ediyoruz.”

YORUMLAR 52
  • Adil AYDIN 5 yıl önce Şikayet Et
    Kanun ne zaman gerçekleşir bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirir mi?
    Cevapla
  • küçük esnaf 5 yıl önce Şikayet Et
    her zamanki gibi küçük esnafın işlerini düzeltecek bir proje yok
    Cevapla
  • Ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Geriye dönük bağkur borç larını gündeme getirilsin istiyoruz hakkimiz çünkü bu ulkenin vatandaşıyız biz vergi borcu oderken borç larımızı odeyemedik
    Cevapla
  • Memur 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım; Biz alt memurları da düşünün, bizim ne günahımız var. Biz onlardan daha çok çalışıyoruz. Bizimde çocuklarımız var biz aile geçindiriyoruz. Bize de ek gösterge uygulayınız.
    Cevapla
  • 1 Oda 2 Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    NE hoş söylediniz özel sektörde çalışan garibanlar ordusuna ne diyeceksiniz, maaşınızı asgari ücretten fazla da alsanız dahi neden sgk pirimleri asgari ücretin üzerinden gösterilmesine müsaede etmektedir sevgili li yetkililerimiz buna da bir adalet kılıcı vursanız ya en azından emekli olduğumuzda bizimde bakacağımız bir göstergemiz olsun yeter ALLAH Aşkına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle