Baklava boykotu büyüyor! Bir il daha katıldı

Malatya'da bir grup tatlı üreticisi, Antep fıstığındaki fiyat artışını protesto etmek amacıyla bu ürünlü tatlıları satmayıp boykot kararı aldı. Üreticiler sezonda 45 liraya alınan fıstığın 220 liraya satılmasından şikayetçi

Baklava boykotu büyüyor! Bir il daha katıldı
Baklava boykotu büyüyor! Bir il daha katıldı
GİRİŞ 19.05.2018 12:25 GÜNCELLEME 19.05.2018 15:25
Bu Habere 100 Yorum Yapılmış

Malatya'da Antep fıstığı fiyatlarındaki artışı protesto eden bir grup tatlı üreticisi, fıstık fiyatı düşene kadar fıstıklı tatlı üretmeme kararı aldı.

Kentteki bir restoranda bir araya gelen tatlıcılar adına basın açıklaması yapan Şevket Salik, fıstık fiyatlarının yükselmesi için bir neden olmadığını belirtti.

 

 

Malatya'da faaliyet gösteren tatlıcılar olarak, yarından itibaren iş yerlerinde fıstıklı tatlı üretmeyeceklerini dile getiren Salik, şunları kaydetti:

Sezonda 45 liraya aldıkları fıstığı stoklayarak 220 liraya satmaya kalkan stokçular fıstık fiyatlarını düşürünceye kadar bizler de kayısılı, cevizli, bademli, fındıklı, çikolatalı tatlılar üreteceğiz. Tezgahlarımıza fıstıklı ürün çıkarmayarak halkımıza uygun fiyata farklı lezzetler sunacağız.

YORUMLAR 100
  • Sizin kaysi 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz sanki kuru kayısı ya farklı davarandiniz.
    Cevapla
  • Abalı 5 yıl önce Şikayet Et
    bu memlekette normal
    Cevapla
  • memo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bezelye katın daha lezzetli olur
    Cevapla
  • dede 5 yıl önce Şikayet Et
    herşeye zam
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer kalp ,Damar ve Diyabet hastası olmak istiyorsanız! İçinde Kimyasallar barındıran Şekerden Zehirli hale gelen Tatlıları Baklavaları eve sokmayın?. O zaman Fıstığınında Tatlıların fiyatı çakılır?,Evlerde rafine Şekersiz Hurma ve Meyve Şekerinden Tatlılar yapın Sağlık kazanın?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle