Cemil Ertem'den ÖTV açıklaması

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Akaryakıtta ÖTV kararı enflasyon beklentilerini aşağıya çekerek, para politikası hedefleri için çok önemli bir destek olacak" ifadelerini kullandı.

Cemil Ertem'den ÖTV açıklaması
Cemil Ertem'den ÖTV açıklaması
GİRİŞ 17.05.2018 09:22 GÜNCELLEME 17.05.2018 09:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, akaryakıtta ÖTV düzenlemesinin enflasyon beklentilerini aşağıya çekerek, para politikası hedefleri için çok önemli bir destek olacağını söyledi.

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan artışları vatandaşa zam olarak yansıtmamak adına söz konusu malların tabi olduğu Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) tutarlarında aynı oranda düşüş olacak.

 

 

YORUMLAR 7
  • hiyaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Valla ben araba ıle cıkıp alışverıye yemege cıkmıyorum .Alış verış yapmadıgım dukkan sahipleri düşünsunler.Para harcamıyorum :)))) sadece ekmek ve market ihtıyacım ne varsa yuruyerek gidip geliyorum .Arabaya sıgortada yapmıcam kaskoda yapmıcam garajda beklesin:))
    Cevapla
  • solşerit 5 yıl önce Şikayet Et
    10 tl olsun herkes binmesin şu arabaya arkadaş trafik çok zaten
    Cevapla
  • Faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için bu fiyatta sabitlerseniz nasıl olacak benzin 6.5 e dayandı mazot 5.5 tl bize bi çıkış yolu gösterin
    Cevapla
  • Anlayana 5 yıl önce Şikayet Et
    Ha gayret uretim durma noktasina geldi herşey sil baştan olacak
    Cevapla
  • bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    hurda araçlara ötv indirim genişletilmeli vergisiz fiyatı 40.000 tl'ye kadar tamamen ötv'den muaf edilmeli zaten 10.000 lira indirim sadece gerçekten hurda durumunda trafiğe çıkamaz durumundaki araçları kapsıyor . zaten en kötü araba bugün 10.000-15.000 TL ediyor zaten rahatlıkla nakit olarak o paraya satar üste 50.000-60.000 tl' verip sıfır otomobil alamaz . ÖTV'den tamamen muaf olursa nerdeyse 30.000 liraya bile araba alınabiliyor asgari ücretli eşiyle beraber çalışan kişi ozaman sıfır otomobil alabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle