İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı alıyor! Bin kişilik İMD başvuruları ne zaman?

İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) 1000 (bin) kişi iş ve meslek danışmanı ataması yapacağını duyurdu. Konu ile alakalı açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu tarafından yapıldı. Peki alımlar ne zaman?

İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı alıyor! Bin kişilik İMD başvuruları ne zaman?
İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı alıyor! Bin kişilik İMD başvuruları ne zaman?
GİRİŞ 19.06.2018 10:15 GÜNCELLEME 19.06.2018 10:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama ile bin İş ve Meslek Danışmanı (İMD) Memuru alımı yapılacağı duyuruldu. İşte Bakanın açıklaması:

BİN KİŞİLİK İŞ MESLEK DANIŞMANI ALIMI YAPILACAK!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, İŞKUR'u daha da iyileştireceklerini, kurumun gençlere bakan yüzünü şu anda güncellediklerini dile getirdi. Bunun yanında Sarıeroğlu, nitelikli iş gücü yetiştirmeyle ilgili çok büyük gayret içerisinde olduklarını kaydetti Sarıeroğu, "Bunun yanı sıra da işe yerleştirmeyle alakalı performanslarımızı artırmayla ilgili de çok güçlü çalışmalar içerisindeyiz. Bu bağlamda, iş yeri ziyaret sayılarımızı artırıyoruz. Buradan da müjdesini verelim, inşallah önümüzdeki dönemde personel yapımızı, sayımızı daha da artıracağız. Ama çok kısa süre içerisinde 1000 iş ve meslek danışmanı alımı daha gerçekleştireceğiz. Buna ek olarak da Türkiye çapında 750 kadar kardeşimizi de yine İŞKUR ofislerimizde görevlendirmek üzere işe alacağız. Çok kısa süre içerisinde 1750 kişilik bir çalışan daha İŞKUR ailemize katılmış olacak. Özellikle iş ve meslek danışmanlarımızın kurum içi atamalarımızı yaptık, şimdi dışarıdan atamalarımızı yapacağız. Çok da bekleyen var. İnşallah yeni arkadaşlarımızla birlikte daha fazla sahada ve alanda olacağız." ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 4
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Sertifika süresi dolmak üzere bir an önce alım yapılmasını rica ediyoruz
    Cevapla
  • Zehra 5 yıl önce Şikayet Et
    2 sene iskurun actigi hasta bakim ve sekreter kursuna gittim ve 2 tane ayri sertifikam var ama is bulamiyorum..simdi de iskur aylik 400TL verecekmis ama ben yine faydalanamiyorum cunku cocuklarim buyuk bizim ihtiyaclarimiz kucuk cocugu olanlarin ihtiyacindan fazla..bu belirsizligi duzeltin lutfen..!
    Cevapla
  • İşsiz Danışman 5 yıl önce Şikayet Et
    5 yıl oldu sayın bakanım. Lütfen alım sayısı arttırılsın.
    Cevapla
  • Mustafa kol 5 yıl önce Şikayet Et
    Gecici işçi tasoren çalışanların maasi askari ücret tuttu gene
    Cevapla