İŞKUR 750 Büro Memuru alımı! Başvuru tarihi belli oldu mu?

İŞKUR bünyesinde istihdam edilmek üzere 750 büro memuru alımı yapılacak. Açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapıldı. İşte detaylar...

İŞKUR 750 Büro Memuru alımı! Başvuru tarihi belli oldu mu?
İŞKUR 750 Büro Memuru alımı! Başvuru tarihi belli oldu mu?
GİRİŞ 21.06.2018 12:59 GÜNCELLEME 21.06.2018 12:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama ile İŞKUR, kendi ofislerinde görevlendirilmek üzere toplamda 750 büro memuru alımı yapacak. Peki alımlar ne zaman?

JULİDE SARIEROĞLU AÇIKLAMA YAPTI!

Son günlerde adından sıkça söz edilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Katıldığı bir programda konu ile açıklama yapan Sarıeroğlu, "İnşallah önümüzdeki dönemde personel sayımızı daha da artıracağız. Ama çok kısa süre içerisinde 1000 iş ve meslek danışmanı daha alımı gerçekleştireceğiz. Buna ek olarak da Türkiye çapında 750 kadar kardeşimizi de yine İŞKUR ofislerimizde görevlendirmek üzere işe alacağız. Çok kısa süre içerisinde 1750 kişilik çalışan, İŞKUR ailemize katılacak" ifadelerine yer verdi. Bakan alımlar için net bir tarih vermedi fakat yakın zamanda yapılacağını belirtti.

YORUMLAR 3
  • Eyt 5 yıl önce Şikayet Et
    Eyt mağdurları perişan ne iş var yaşlı sın. Ne emeklilik gençsin.
    Cevapla
  • İşsiz imd 5 yıl önce Şikayet Et
    5 yıldır atama bekliyoruz sayın bakanım. Her seçimden önce İş ve meslek danışmanı alınacak haberleri yapılıyor ama 1 kişi bile atanmadı. Kurum dışı atama bekliyoruz. Sertifika geçerlilik süresi zaten 5 yıl. Ayrıca bin danışman çok az. İMD projesi başladığında 20 binler konuşuluyordu. Her okula danışmanlar atanacaktı falan.
    Cevapla
  • tabi 5 yıl önce Şikayet Et
    yukarda dayın varsa öyle başvur,yoksa bu mübarek ramazan ayında hakkınla girmeyi bekleme
    Cevapla