Boydak eşini böyle savundu! Yolunu bile bilmez

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında hakkında soruşturma başlatılan Boydak Holding eski yöneticisi Memduh Boydak'ın eşi Meral Boydak, hakim karşısına çıktı.

Boydak eşini böyle savundu! Yolunu bile bilmez
Boydak eşini böyle savundu! Yolunu bile bilmez
GİRİŞ 10.05.2018 13:56 GÜNCELLEME 10.05.2018 13:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan yargılanan tutuksuz sanık Meral Boydak ve avukatı hazır bulundu.

Duruşmada, aynı örgüt kapsamında ayrı bir dosyadan yargılanan Boydak Holding'in eski yöneticisi Memduh Boydak, tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi aracılığıyla tanık olarak dinlendi.

 

Eşinin örgütle hiçbir alakası olmadığını ve kendisine iftira atıldığını öne süren Memduh Boydak, iddia edilen paraları Bank Asya'ya kendisinin yatırdığını söyledi.

Boydak, eşinin bankanın yolunu dahi bilmediğini savunarak, "Çocuklarım için de para yatırdım. Örgütsel çağrı ile yapmadım. Faizsiz bankacılık hizmeti veren bir bankanın zora düşmemesi ve batmasını önlemek için para yatırdım. Bahse konu banka nezdinde hesapların açılması için imzaları ben attım. Eşimin bu durumdan haberi yoktu." diye konuştu.

Örgüt elebaşının talimatıyla Bank Asya'ya yüklü miktarda para yatırdığı iddiasını kabul etmeyen Meral Boydak ise "Ben ev hanımıyım, 5 çocuğum var. Bu paraları ben yatırmadım, eşim yatırmış. Bilgim yok." dedi. 

Gizli tanığın celse arası yapılacak kapalı oturumda dinlenmesine karar veren mahkeme heyeti, diğer eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim eşim benden habersiz yüklü miktarda para yatıracak. Bu ne biçim evlilik? Bu parayı kocasından almadımı? mutfak masraflarındanmı biriktirdi?
    Cevapla
  • cem 5 yıl önce Şikayet Et
    işin kim sen kim hepiniz aynı be
    Cevapla
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Kıvırın bakalım ne kadar kıvıracaksınız daha.
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    hep aynı numara duymadım bilmiyorum, görmedim. üç maymunları oynuyorlar. bir de burnunuzdan kıl aldırın kardeş. bu ne kibir. ne yani pensilvanya şarlatanı emir verdi biz yaptık diyemiyecek kadar korkuyormusunuz. yiyin ...oca efendiler yiyin! tıksırıncaya kadar, aksırıncaya kadar. fakat bu yemelerin illa bir sonu gelecek. o sığındığınız ecnebi ülkeleri paranız bitince sizi nereye atacağını biliyor. gurbet ellerde zalime dost olanların sonu hazin olur.
    Cevapla