Yerli otomobille ilgili flaş açıklama

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü: "(Yerli otomobil projesinde sözleşme imzalanması ve CEO açıklanması) Şirket ortaklık sözleşmesi hazırlanmasında, şirket avukatları ilave bir süreye ihtiyaç olduğunu ifade ettiler. Bu ihtiyaç sebebiyle sözleşme imzalanması ve CEO açıklanmasını erteliyoruz.

Yerli otomobille ilgili flaş açıklama
Yerli otomobille ilgili flaş açıklama
GİRİŞ 10.05.2018 12:32 GÜNCELLEME 10.05.2018 13:00
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kamuoyunda yerli otomobil olarak bilinen otomobil üretim projesinde gözler 11 Mayıs tarihine çevrilmişken yeni bir gelişme yaşandı.

Türkiye’nin Otomobili’ olarak anılacak projenin isminin, kuruluş yeri, kuruluş zamanı ve merakla beklenen CEO’sunun yarın açıklanması bekleniyordu.

Ancak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Türkiye'nin Otomobili projesinde şirket sözleşmesi ve CEO açıklamasının ertelendiğini bildirdi.

Özlü haberi şu sözlerle duyurdu:

"Şirket ortaklık sözleşmesi hazırlanmasında, şirket avukatları ilave bir süreye ihtiyaç olduğunu ifade ettiler. Bu ihtiyaç sebebiyle sözleşme imzalanması ve CEO açıklanmasını erteliyoruz. Ne kadar... Mayıs ayı içerisinde yine yapacağız. Avukatlarımızın bir süreye ihtiyaçları var. Gelecek hafta salı gününe kadar ihtiyaçları olduğunu söylediler. Dolayısıyla yarınki yerli marka otomobil şirket sözleşmesi imza töreni ve CEO açıklanmasını erteliyoruz. Mayıs ayı içerisinde inşallah. Çok uzun değil ama 'salıya kadar ihtiyacımız var' dediler o yüzden bu süreyi dikkate almak zorundayız."

YORUMLAR 10
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Secim sonrasina birkiyorlar. Senelerdir hep haber ypiliyor sonuc husran.
    Cevapla
  • tyfn 5 yıl önce Şikayet Et
    Hala inanan var mı? Ben 1 yıl önce inanmaktan vaz geçtim
    Cevapla
  • Emin EMİNOĞLU 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık insanın bu işe olan inancını kırmak için ne gerekiyor ise yapıyorsunuz? Arabımı değiştirmem gerekiyor ancak sırf yerli araç alabilmek bu projeye destek verebilmek için sabır ediyoruz ama nereye kadar. 2019 da seri üretim yapılacak diye yola çıkıldı. Yıl oldu 2018 mayıs daha nerede yapılacağı bile belli değil.
    Cevapla
  • otokolik 5 yıl önce Şikayet Et
    şirketlerin içinde yerli otaya karşı olanların ayak oyunları başladı.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle giderse devrim otomobili işine dönecek gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle