Adalet Bakanlığı 15 bin personel alımı yapacak! Başvurular ne zaman?

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül bakanlık bünyesine 20 kadroda 15 bin personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, Adalet Bakanlığı 15 bin memur alımı ne zaman yapılacak? Memur alım başvuru şartları nelerdir? İşte, Adalet Bakanlığı 15 bin personel alım başvuru detayları...

Adalet Bakanlığı 15 bin personel alımı yapacak! Başvurular ne zaman?
Adalet Bakanlığı 15 bin personel alımı yapacak! Başvurular ne zaman?
GİRİŞ 10.05.2018 09:40 GÜNCELLEME 10.05.2018 09:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanlığına 2018 yılı içerisinde 20 unvanda 15 bin kişilik personel alımı gerçekleştirilecek. Adalet Bakanlığı yeni memur alımlarına ilişkin açıklama bakan Abdülhamit Gül'den geldi. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Personel Genel Müdürlüğü taşra ve merkez teşkilatı ve Adli Tıp Kurumu Başkanlığında görevlendirilmek üzere 15 bin personel alımı ne zaman yapılacak? Adalet Bakanlığı personel alım başvuru şartları nelerdir? 

 

ADALET BAKANLIĞI 15 BİN PERSONEL ALIMI YAPACAK

2018 yılında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında Adalet Bakanlığı bünyesindeki Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Personel Genel Müdürlüğü taşra ve merkez teşkilatı ve Adli Tıp Kurumu Başkanlığı gibi kurumlarda görevlendirilmek üzere 15 bin personel alımı yapılacak. 

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise, 15 bin personel alımına ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "15 bin gencimizle adalet teşkilatımızı güçlendireceğiz. Tüm gençlerimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. 

HANGİ ALANLARDA ALIM OLACAK?

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Personel Genel Müdürlüğü taşra ve merkez teşkilatı ve Adli Tıp Kurumu Başkanlığı kurumlarında görevlendirilecek 15 bin personel alımına ilişkin Adalet Bakanlığından yapılan açıklamada, “Planlanan istihdam kapsamında infaz ve koruma memuru, zabıt katibi, icra katibi, mübaşir, psikolog, sosyal çalışmacı, ceza infaz kurumu katibi, sağlık memuru, teknisyen, şoför, mühendis, mütercim gibi 24 farklı alanda alım gerçekleştirilecek.” denildi. 

Adalet Bakanlığı 15 bin personel alımına ilişkin ilan henüz yayınlanmadı. Duyuru yapıldığı takdirde başvuru bilgilerine haberimizin detayında yer verilecektir.

YORUMLAR 1
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    neden katiplik için bir tarih verilmiyor daha sayın adalet bakanlığı neyi bekliyor
    Cevapla