Erdoğan’dan Güney Kore'de Kanal İstanbul mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kanal İstanbul projemizde özellikle Kore'nin yer alması bizler için ayrı bir iftihar vesilesi olacak."

GİRİŞ 02.05.2018 10:37 GÜNCELLEME 02.05.2018 12:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de çok sayıda mega projede Güney Kore'nin yer aldığına dikkati çekerek, "Bunların sonuncusu dünyanın en uzun asma köprüsü olacak olan Çanakkale 1915 Köprüsü'dür. Burada yer almanız bizleri mutlu etmiştir. Şimdi ise Kanal İstanbul Projemiz var ki, bu projenin içerisinde özellikle Kore'nin yer alması bizler için ayrı bir iftihar vesilesi olacak." dedi.     

Yunus Emre Kültür Merkezi'nin, Hankuk Üniversitesi bünyesinde kurulmasına ilişkin protokolün, bu ziyarette imzalanmasının planlanmış vaziyette olduğunu kaydeden Erdoğan, "Merkezin, kültürel ilişkilerimizi daha da güçlendireceğine inanıyorum." ifadesini kullandı.     

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretleri kapsamında geldiği Güney Kore’nin başkenti Seul’de Hyundai yöneticilerini ve Koreli şirket yetkililerini kabul etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seul’de Hyundai ve SK Engineering and Construction yöneticilerini kabul etti. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci eşlik etti. 

 

 

YORUMLAR 6
  • yani ? 5 yıl önce Şikayet Et
    kazma kürek işlerini bizden iyi yapan Yok dünyada konu para konusu on milyarlarca para lazım o proje için ya değilse kazmasını bizde biliriz.
    Cevapla
  • sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımız Yüksek Öğretimi Bitirmiş Öğrenciler İşsiz Babadan Harçlık Alırken İş Bulamadığından Kyk Borcu Faiz Üstüne Faiz İşliyor Kyk Borçları İçin Bir Çalışma Yapılamaz Mı?
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Güney Kore siyasi sorunları az olan bir ülke bu yüzden bütün enerjilerini çalışmaya ve üretmeye adayarak nasıl kalkındıkları ortadadır, bizim ülkemizde ise her gelen siyasi yıllarca o kadar sorunla boğuşturulup; askeri vesayetten tutunda, pkk terörüne,sözde cemaat terörü sorununa kadar zaman kaybettirildi, halkımızın geleceği adeta çalındı. Bizim ülkemiz bugün rahat bırakılsa, ayak oyunları bitse, içimizdeki hainler aklını başına alsa her şey güllük gülistanlık olacak, gerçek anlamda bütün halk tabakaları anlamında zenginlemiş olacağız.
    Cevapla
  • Bizim Çıkarımız? 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir silicon fabrikasıfalan ciddi maliyeti olan bişey kursunlar teknoloji transferi falan 100 milyar dolarlık projeyi veriyoruz ülkenin kazancı nerede bu anlaşmada?
    Cevapla
  • Vahapzade 5 yıl önce Şikayet Et
    KANAL İSTANBUL PROJESİNDE Kanal altı hes ler ve yaşam balık ve diğer canlılara zarar vermeden düzenlene bilir şeklinde ola bilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle