Memur Sen'den karanfilli 1 Mayıs daveti

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, beraberindeki Memur-Sen heyetiyle birlikte, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün kutlanacağı Kocaeli'ne gelerek ziyaretlerde bulundu. Yalçın caddelerde vatandaş ve esnaflara karanfil dağıtarak 1 Mayıs'a davet broşürlerini takdim etti.

Memur Sen'den karanfilli 1 Mayıs daveti
Memur Sen'den karanfilli 1 Mayıs daveti
GİRİŞ 30.04.2018 17:28 GÜNCELLEME 30.04.2018 17:28

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Günay Kaya, Mehmet Emin Esen, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Latif Selvi, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz, Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak ve Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Can Cankesen ile birlikte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün kutlanacağı Kocaeli'ne bir gün önce giderek halkla temaslarda bulundu. Yalçın burada vatandaşlara karanfil dağıttı, yarın gerçekleştirilecek olan 1 Mayıs kutlamaları için davet broşürü takdim etti.

Yalçın ve beraberindeki heyet Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Heyet daha sonra 24 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Genel Seçimlere yönelik kurulan parti stantlarını da ziyaret ederek temsilcilerle görüştü.

1 Mayıs kutlamalarının gerçekleştirileceği alana da giden heyet incelemelerde bulundu, bölge sakinleriyle sohbet etti.