KOSGEB Başkanı Uzkurt'tan önemli çözüm önerileri

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir UZKURT KOSGEB KOBİ ZİRVESİ 2018’den çok önemli açıklamalarda bulundu.

KOSGEB Başkanı Uzkurt'tan önemli çözüm önerileri
KOSGEB Başkanı Uzkurt'tan önemli çözüm önerileri
GİRİŞ 26.04.2018 14:40 GÜNCELLEME 26.04.2018 15:40

KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir UZKURT KOSGEB KOBİ ZİRVESİ 2018’de sorunların çözülmesine dair açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Cevahir UZKURT "KOBİ’lerin sorunlarını çözmek, sıkıntılarını gidermek, önlerindeki engelleri aşmalarına yardımcı olmak üzere bütün imkânlarımızla KOBİ’lerimizin daima yanlarında olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 

 

Ekonomik büyümenin tabana yayılması ve gerçek bir refah ortamının tesis edilebilmesi için, KOBİ’lerin başarılı bir kimliğe sahip olmaları gerekliliğinin farkındayız.

KOBİ’lerin ihtiyaçlarının doğru tespit edilip yönlendirilmesi konusunda KOBİ rehberliği ve teknik danışmalık sistemini yürürlüğe koyuyoruz."

KOBİ’lerimizi uluslararası pazarlarda söz sahibi yapmak ve ülkemizin stratejik önceliklerine uygun olarak yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek imalatçı girişimcilerimizi özellikle desteklemeye devam edeceğiz.

KOSGEB’i sadece destek veren bir kurum değil KOBİ ekosistemini yöneten, KOBİ’ler ile kalkınmayı tesis eden ve KOBİ’lerimizin ihtiyaç duydukları rehberlik, danışmanlık ve mentörlük hizmetlerini veren bir kurum haline dönüştüreceğiz.

Tüm bu çalışmalarımızın yanında, güçlü KOBİ’lere sahip olmak, KOBİ’lerimiz vasıtasıyla, ekonomimizi sağlam temellere dayandırmak için, desteklerimizi, artırarak ve kapsamını genişleterek devam ettiriyoruz.