Komşu şaşırtmaya devam ediyor! Çıkabiliriz

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, 3. kurtarma programından bir ihtiyati kredi hattı talep etmeden ve daha fazla kemer sıkma tedbiri olmadan çıkabileceklerini söyledi.

Komşu şaşırtmaya devam ediyor! Çıkabiliriz
Komşu şaşırtmaya devam ediyor! Çıkabiliriz
GİRİŞ 26.04.2018 15:33 GÜNCELLEME 26.04.2018 15:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile ortak basın toplantısı düzenleyen Çipras, Yunanistan'ın reformlardan geri dönme niyeti olmadığını ve 2018-2020 dönemi için belirlenen mali hedefleri tutturma yolunda olduğunu ifade etti. 
 
Çipras ayrıca, Atina ile AB'deki kreditörlerinin Yunanistan'ın büyük borç yükünün hafifletilmesine yönelik bir çerçeve üzerinde anlaşmaya yakın olduklarını da vurguladı. 
  
AB Komisyonu Başkanı Juncker de, Yunan ekonomisinden iyi haberler gelmekte olduğunu, görünümün cesaret verdiğini ifade etti.   
 
Juncker, "Yunanistan'ın başardıkları mükemmel. Dördüncü gözden geçirme hızla tamamlanmalı, ne kadar çabuk olursa o kadar iyi" diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • Dağdelenoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistanın tek çıkış yolu Ege adalarını satması. Müşterisi zaten hazır. İster peşin ister taksitle. Hem Türkiye halislasyonlarından, hem de Adaları korumak için gerekli askeri harcamalardan da kurtulurlar.
    Cevapla
  • Sahip Kıran 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi toprağımızı mı satın alacağız, pes....
    Cevapla
  • Zeytin Dalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Önce el birliğiyle batırdılar,şimdi de kurtarmak için uğraşıyor görünüyorlar.AB'nin batmışlığının en bariz görüntüsüdür bu.
    Cevapla