30 Nisan pazartesi günü memurlar izinli mi?

Resmi tatilde plan yapan kamu çalışanları 1 Mayıs tatilinin salı gününe gününe denk gelmesi sebebiyle 30 Nisan pazartesi gününün tatil olup olayacağını merak ediyor. Peki 30 Nisan resmi tatil mi? İşte tüm detaylar...

30 Nisan pazartesi günü memurlar izinli mi?
30 Nisan pazartesi günü memurlar izinli mi?
GİRİŞ 30.04.2018 07:03 GÜNCELLEME 30.04.2018 07:03
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

2018 yılı itibariyle resmi tatil günlerini daha verimli geçirmek isteyenlerin merakla beklediği 1 Mayıs iznine sayılı günler kaldı. Bu sene 1 Mayıs tatili salı gününe denk gelmesi sebebiyle hafta sonunu bağlayıp 4 gün izin yapmak isteyen kamu çalışanları gözünü resmi açıklamalara çevirdi. 

Peki 30 Nisan pazartesi günü memurlar izinli mi olacak? Konuyla ilgili gelişmeler ne durumda?

 

 

30 NİSAN PAZARTERSİ GÜNÜ RESMİ TATİL Mİ?

Herkesin merak ettiği 30 Nisan memurlar izinli mi sorusunu henüz şuan için yanıt bulmadı. Hafta sonu tatilini birleştirerek dört gün izne çıkmak isteyen kamu çalışanları pazartesi günü sadece yıllık izin kullanarak bu tatilden yararlanabilecek.

Şuan için resmi bir açıklama olmamasıyla birlikte 30 Nisan pazartesi gününün tatil olması beklenmiyor. Konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşanması halinde haberimizin detayından takip edebilirsiniz.

1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ?

Dünya üzerindeki pek çok ülkede, resmi tatil olarak kabul edilen 1 Mayıs geçtiğimiz yıllarda ülkemizde de resmi tatil olarak kutlanmış ve tatil yapılmıştı. Vatandaşlar şimdi ise 1 Mayıs'ın 2018 yılında tatil olup olmadığını merakla araştırıyor. Bu yıl da her yıl olduğu gibi 1 Mayıs 2018 tarihinde resmi tatil uygulaması geçerli olacak ve 1 Mayıs Salı günü okullar tatil olacak, kamu işçileri resmi tatil yapacak. Aynı zamanda özel sektörde de 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda şirketin isteğine göre tatil yapılmaktadır.

YORUMLAR 11
  • erdem 5 yıl önce Şikayet Et
    işiniz gücünüz yatmak
    Cevapla
  • Buse şimşek 5 yıl önce Şikayet Et
    Beklenmiyor ama umarım olur
    Cevapla
  • Mavi 5 yıl önce Şikayet Et
    Olmasın içerdeki yıllık iznini kullansınlar memurlar
    Cevapla
  • mantikli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka kardesim.
    Cevapla
  • Aliya 5 yıl önce Şikayet Et
    İşçi Bayramı'nda işçiler hep çalışır durumda olmak zorunda nasıl bir bayram tartışılır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle