Erdoğan'dan kur oyununu bozacak hamle!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Grup toplantısında yaptığı konuşmada, kur üzerinde oynanan oyunlarını bozacak hamlelerin geleceğini bildirdi.

GİRİŞ 24.04.2018 14:43 GÜNCELLEME 24.04.2018 15:27
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı AK Parti Grup Toplantısında son dönemde Türkiye'nin üzerine oynanan oyunların bir işe yaramadığını ve gerekli önlemlerin alındığını belirtti. Milli ve yerli para müjdesini veren Erdoğan ve kur üzerinde oynanan oyunlarını bozacaklarını belirtti. Ayrıca Erdoğan altını belirleyeceği hale getirmek için adımlar atılacağını da aktardı.

 

YORUMLAR 69
  • üstün can 5 yıl önce Şikayet Et
    simdiye Kadar neden bozmadiniz diye sorarlar adama
    Cevapla
  • Hızır Bey 5 yıl önce Şikayet Et
    Altın ve gümüşe dönelim Reis...
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Demekki T.C. Merkez Bankasi ve bu bankanın bastığı TL yerli ve milli değil. Merkez Bankası hakkında ortada çok fazla dedikodu var, ya tek isteğim şu güzel millete her şeyin anlatılması, bu dedikodular doğru mu yanlış mı kimse bilmiyor. Ya bi müslüman çıksın anlatsın belgelerle biz de bilelim çok şey mi istiyorum? Nasıl bir dokunulmazlığı var bu Merkez Bankasının?
    Cevapla
  • aöf öğrencisi 5 yıl önce Şikayet Et
    iktisat oku biraz öğrenirsin
    Cevapla
  • Ert68 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet dolardan ve faizden çok çekti bunlar düşmezse ekonominin iyi gittiğine kimseyi inandıramazsınız .
    Cevapla
  • VATANDAŞ RIZA 5 yıl önce Şikayet Et
    bi an önce alın önleminin Allah rızsı için, millet dermi hiç karnı ağrımazken karnım ağrır diye ? yahu milletin cebinde ne dolar ne yüro nede bilmem başka var , para ağaların cebinde , kurların artışı ile milletin ekmeğinden ısırmaya başladı yamyamlar. ha borsa yukselse ne fayde kımın hissesi varki borsada ? vatandaş RIZA nın yok ağalar duyun sesimizi daa
    Cevapla
  • Kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimin hissesinin olduğunu bilmiyor musun, çok cahal kalmışsan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle