Karşılıksız 30 bin TL verilecek!Son tarih 30 Nisan

Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 18-40 yaş aralığındaki genç çiftçilerin yararlanabileceği proje başvuruları 30 Nisan’da sona erecek.

Karşılıksız 30 bin TL verilecek!Son tarih 30 Nisan
Karşılıksız 30 bin TL verilecek!Son tarih 30 Nisan
GİRİŞ 17.04.2018 13:00 GÜNCELLEME 17.04.2018 13:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında Genç ÇiftçiProjelerinin desteklenmesi hakkındaki tebliğin resmi gazetede yayınlanmasının ardından 2 Nisan’da başlayan başvurular, 30 Nisan 2018 tarihinde bitecek.

30 BİN TL  ÖDEME

18-40 yaş arasındaki kırsal alanda yaşayan genç çiftçilerin mahallinde uygulayacağı bitkisel, hayvansal, yöresel tarım ürünleri, tıbbi ve aromatik bitki üretimi, işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik projelerden, başvurusu kabul edilip onaylanan genç çiftçilere 30 bin TL'ye kadar hibe ödeme yapılacak. Başvurular ilçe müdürlüklerinde kurulan genç çiftçi proje yürütme birimi tarafından kabul edilecek.

 

ALTERNATİF GELİR

Genç Çiftçi Projesi ile tarımda sürdürülebilirliğin sağlanması, genç çiftçilerin girişimciliğinin desteklenmesi, gelir düzeyinin yükseltilmesi, alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması ve kırsalda genç nüfusun istihdamına katkı sağlayacak kırsal alandaki tarımsal üretime yönelik projelerin desteklenmesi amaçlanıyor.

YORUMLAR 3
  • Gariban Köylü 6 yıl önce Şikayet Et
    Onun yerine köylüyü vergiden muaf tutun. Bakın nasıl köyler dolup şehirler boşalacak. Et ve süt ürünleri ile sebze ve meyve ucuzlayacak. Millet gıdaya doyacak. İnsanlar özgür ve mutlu yaşayacak. Emek sömüren fabrikalar işçinin kadrini bilecek. Kimse paralı kölelik olan memurluğa tevessül etmeyecek. Emeksiz, üretimsiz kazanç kapısı olan döviz, borsa, altın'ın canı cehenneme yollanacak. Haaa.. Bu arada; 12 yıllık içi boş ve gereksiz zorunlu eğitim isteğe bağlı olacak. Yoksa yine saydıklarım hayal olacak. Ekonomi okuyanlar bunları bilmez. Yaşayan bilir.
    Cevapla
  • Hak58 6 yıl önce Şikayet Et
    Köylünün vergi verdiği görülmüş vede duyulmuş bir uygulama değildir.köylü rahat olurum hayaliyle şehirlere göç etmektedirler
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    vay canım kardeşlerim vay...Allah hayırlı bir yardımseveri karşınıza çıkarsın Allah hazinesinden size bol bol versin
    Cevapla